Sweet Followers

Red Bow Tie

Sunday, 28 April 2013

Selamat Tinggal Poli,Selamat Tinggal Perlis

Selamat Tinggal poli!!
Selamat Tinggal Perlis!!
Assalamu'alaikum semua..sob sob sob :'(
*na habaq mood sedih
Harinie hari last aku kat poli nie,kat bumi Perlis.Semalam buat kali terakhir aku tidur dalam bilik nie,atas katil nie.3 tahun aku duduk sini,macam-macam dah yang aku tempuh.*pahit manis masin kelat semua ada..Dan 2 sem aku stay kat bilik yang sama dan roomate yang sama,tipu la kalau tak rasa sedih rasa sayang nak tinggal semua nie even kat mulut selalu cakap 'tak sabarnya nak keluar dari poli nie' , 'bila la nak habis belajaq' dan ayat-ayat yang sewaktu dengannya.
Nie la keadaan bilik aku sebelum dan selepas kemas-kemas nak balik Penang :'(

meja belajaq saya..
tempat landing saya :)
kemas tak?ekekeke.. :P
will miss all this thing :(
inilah hasilnya selepas dikemas-kemas :|||
akan rindukan bilik saya! B3 4.8..uhuk uhuk
huwaaaa sedihnyaaa..mesti akan rindukan semuanya..bilik,poli,kelas,kawan-kawan dan Perlis!3 tahun kita bersama akhirnya kita akan berpisah jua..*acecececehhhh
Sebelum balik nikmati la dulu sepuas-puasnya pemandangan kat bumi Perlis nie..jom!!!











Dah nak keluar Perlis..sobbb sobbb sobbb :'( babaiii kamsis,babaiii poli,babaiii Perlis.panjang umur kita ketemu lagi..
*sambil lap air mata
Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...