Sweet Followers

Red Bow Tie

Monday, 16 September 2013

Bengkel Berseri bersama Mary Kay || Part I

Hai si comel semua,alololo..ahaks :P
okey la,hari nie aku nak share sikit pasal produk Mary Kay,mesti ada yang pernah dengar kan?firstly,aku memang dah fall in love dengan produk nie!!sebelum nie kalau sapa yang kenal aku,mesti tau aku nie bukan jenis kaki mekap punya orang,memang malas gila-gila lah bab nak mekap2 nie.aku nie sesimple simple perempuan la senang cakap..hehe TAPI...bila first time try produk nie,hmmm memang cenggini la (y)..terbaik! terus jatuh cinta dan tanpa fikir panjang terus join Mary Kay..
Untuk area utara memang akan diadakan bengkel mekap,bergantung pada tarikh dan tempat.Kalau gadis-gadis,wanita-wanita di luar sana nak cantik atau berminat nak join bengkel kecantikkan nie boleh rojer-rojer k. :)
So hari nie aku nak share la pengalaman aku masa join bengkel nie.jom la scroll down,gambar yang akan menceritakan segala-galanya..*ceewaaaahhh
LOKASI:HOTEL SERI MALAYSIA BAYAN BARU,PENANG
TARIKH: DEPENDS








TARAAA..AFTER MAKEOVER :)
SEBELUM DAN SELEPAS MENGGUNAKAN MARY KAY SKIN CARE DAN COSMETIC
ha so camna?nampak macam best kan?memang best baqhang...ramai yang puas hati dapat join bengkel nie dan bertambah yakin la bila dah cantik-cantik :)
Sapa-sapa yang nak join jangan risau,akan ada lagi bengkel-bengkel macam nie di area utara *area lain tak sure la.kalau berminat nak join bengkel nie *khusus orang utara sahaja atau berminat nak buat bisness dalam bidang kecantikan,boleh add Zati Baseri di facebook dan boleh inbox yea.in sha Allah semua pertanyaan akan di'reply' secepat mungkin! :)

#KECANTIKAN ANDA BERMULA DI SINI

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

Sunday, 1 September 2013

Open House!!

Assalamu'alaikum u'olls semua..
ha dah tengok tittle kat atas ofcourse la dah tau nak cerita apa kan?*tak suprise la,huhu..okey takpa,tau ke taktau ke still nak cerita jugak.Alhamdulillah dah nak habis dah Syawal tahun nie,sat ja kan kan kan??
Syawal tahun nie macam tak terasa sangat,maybe sebab aku dah tak rasa mood packing2 barang,mood nak kena tempah tiket bus awal,mood balik kampung tu dah tak rasa sejak aku dah bercerai dengan poli tersayang..ahaks :P
apa-apa tahun nie enjoy sebab dapat raya sama-sama dengan family *lama pulak tu,dapat raya dengan dia lagi then tahun nie baru merasa nak pi open house *dulu poli kedekut bagi cuti sat ja,ekekeke..so raya banyak dihabiskan di poli tercinta *nikmat nak makan kuih raya,p open house semua takdak!grrrr...
So macam biasa la,boleh scroll down untuk menikmati gambar raya saya! *toinktoink
OPEN HOUSE FIRST ROUND :)
abah dan bffnya.. :P 
no boys in this pic! ahaks :P
OPEN HOUSE SECOND ROUND :)
rumah member :) 
makang jangan tak makang :P 
sembang2 dengan aunty gojes *winkwink 
pulun,huhu 
Kami Berdua :)

LAST ONE,OPEN HOUSE MERDEKA RAYA!
hujan2 pon dan lagi nie..*toinktoink
dengan sista2 yang comel,aummm :D

dengan amoi cantik,iera :)
that's all,habis sudaaa...hee
btw thanks pada semua yang jemput untuk p buat ramai kat open house,enjoy sangat-sangat! *sumpah tak tipu..Last but not least,hmm Syawal bakal meninggalkan kita.in sha Allah umur panjang jumpa lagi Syawal tahun depan,aminn...
p/s mood sedih

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...