Sweet Followers

Red Bow Tie

Saturday, 27 April 2013

Perjuangan Terakhir..

sekadar gambar hiasan :)
Assalamu'alaikum semua..
pejam celik pejam celik dah habes exam,untuk kali terakhir..Alhamdulillah :) 
malas nak cerita panjang2,secara ringkasnya semester 6 nie adalah semester terakhir untuk aku berjuang di medan peperiksaan dan In Sha Allah akan menjadi kali terakhir kakiku melangkah ke Dewan Harum Manis,PTSS.



Untuk semester last nie,ada 4 'killer paper'..ohhhh tidakkk! masa minggu exam tu,hanya Allah ja yang tau struggle macam mana,dengan nak study,nak kena ingat,hafal..macam2 la!rasa macam nak nangis pun ada.TIDUR?jangan cakap la..*mata konfem2 macam panda dah..ekekeke
Nak tau apa subjek yang killer sangat tu? *scroll bawah
:
:
v
v
v
v
v





ha...gerun tak tengok?hehehe..tapi alhamdulillah la aku dan kawan-kawan dapat mengharungi saat2 yang genting dalam hidup nie dengan jayanya..*ecececehhh
Akhirnya,dah habes dah empat-empat paper tu semua..masa keluar dari dewan tu rasa macam nak jerit dah *konon-konon dah bebas gituuu...
Nak tengok muka bahagia tu macam mana?meyh tengok sini :
:
:
:
:
v
bersama kawan-kawanlepas habisnya paper terakhir :)
muka kanak-kanak riang *terasa kemerdekaan disitu,acececehhh
hahhhh! boleh tarik nafas lega dah buat sementara *takmau ingat result lagi..dan now time to enjoyyyyy!!
hehehehe..lepas nie boleh tidoq lena la cheqq nampaknya..

secara rasminya,kali terakhir aku menaiki tangga batu caves PTSS,kehkehkeh
Oke la,sampai sini dulu entry kita.nanti kita sambung lain na..okebaiii!  ^_=
Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...