Sweet Followers

Red Bow Tie

Saturday, 30 November 2013

♥ 29 November 2013 ♥

Assalamu'alaikum semua :) *nie sambungan dari entry sebelum nie, '3 Hari Lagi'
Alhamdulillah genap dah 3 tahun relationship aku dengan budak gemokss sorang tu,huhu..Apa yang special hari nie?? *sebenarnya takdak apa pon.. :3 sebab sebab sebab...dia tak romantik langsung!HAHA.tapi yang penting SWEET tu mau ada ^_^
Wish tetap wish & malam tu dia bawak pi dinner.TERIMA KASIH SAYANG! :* 


saya gemok akibat dia,HAHA :P
Happy Anniversary Sayang! ^_^
Lepas dinner kan kan kan,dia bawak pergi pesta,yeaaayyy!! *time nie ada Pesta Pulau Pinang.. Dah berapa tahun dah tak pi sejak-sejak belajaq kat Peqelihh nuh..Tahun nie dapat jugak pi,thanks boyfie !!
            ......♥#########♥
.....♥#############♥
...♥###############♥
..♥#################♥..................♥###♥
..♥##################♥..........♥#########♥
....♥#################♥......♥#############♥
.......♥################♥..♥###############♥
.........♥################♥################♥
...........♥###############################♥
..............♥############################♥
................♥#########################♥
..................♥######################♥
....................♥###################♥
......................♥#################♥
........................♥##############♥
...........................♥###########♥
.............................♥#########♥
...............................♥#######♥
.................................♥#####♥
...................................♥###♥
.....................................♥#♥
.......................................♥
.......................................♥
.....................................♥
...................................♥
.................................♥
..............................♥
............................♥
.........................♥
......................♥
..................♥
.............♥
.........♥
......♥
....♥
......♥......................♥...♥
..........♥.............♥............♥
..............♥.....♥...................♥
...................♥.....................♥
................♥......♥..............♥
..............♥.............♥....♥
.............♥
...........♥
..........♥
.........♥
.........♥
..........♥
..............♥
...................♥
..........................♥
...............................♥
.................................♥
.................................♥
..............................♥
.........................♥
..................♥
.............♥
.....♥
...♥
.♥.............................♥....♥
♥..........................♥...........♥
.♥......................♥................♥
..♥...................♥..................♥
...♥....................................♥
.....♥................................♥
........♥.........................♥
...........♥...................♥
..............♥..............♥
..................♥.......♥
....................♥..♥
.......................

WELCOME TO PESTA PULAU PINANG!hehe..

Even time nie aku sakit mata tapi bila tengok dia happy,tak sampai hati pulak nak spoiltkan hari indah kami nie,acececehhh.. :P *penuh memory phone dia dengan pic aku ja..

 o√ 
Apa-apa pon,thanks boyfie untuk hari nie dan untuk 3 tahun yang lalu..thanks for everything, bibiuuu.. ❤❤❤
In sha Allah,semoga ada jodoh antara kita,ameen :)

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

Tuesday, 26 November 2013

3 Hari Lagi..

Assalamu'alaikum..
hye peeps!!

wahh lagi 3 hari ja nak genap tarikh tu,macam tak percaya ja..rasa sat sangat masa berlalu..Sampai sekarang still counting for that day,untuk hampa-hampa semua memang la takdak apa tapi tarikh tu one of my special date of my life..*ceewahhh speaking kauu...
harap-harap la hari tu adalah hari yang happy,takmau bad2 mood ka pa ka pa ka :P hope so *sambil kelipkelip mata

Nak beli hadiah apa pon taktau lagi,still thinking! *thinkthink..
Nak tau apa jadi hari tu,tunggu next entry k,mmuahhh :*


Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

Monday Couple (RunningMan)

Assalamu'alaikum semua
selamat petang.. *petang yang membosankan


sebab takdak apa yang nak buat kat opis petang-petang macam nie,keja pon tarakk,siap boleh p layan RunningMan lagi,hoho*dah save dalam pendrive siap-siap ..Tetiba pulak rasa nak hupdates pasal pasangan yang shuweet muweet dalam Running Man,sapa lagi kan kalau bukan 'MONDAY COUPLES'.
First time tengok akibat terpengaruh dengan adik-adik aku la,tengah-tengah malam boleh dok bergelak sakan tengok cerita tu sampai menganggu tidoq aku..Last-last aku pon tumpang sekaki,haha.. :P Bila tengok 'Song Ji-hyo' dalam games show tu,memang 'salute' gila la kat dia,keberanian dia tu luar biasa.Aku pon tak seberani dia,haha :D dan....Ji-hyo tersangatlah comellll...aum ^_^
SONG JI-HYO



KANG GARY


episod yang  Ji-hyo di'kiss' oleh Kang Gary tu la buatkan aku minat dengan depa..rasa macam sweet2 gitu.selalu harap depa digandingkan berdua,wahh gituu...




Apa-apa pon 'Monday Couple' the best!! *semangat ja lebih :P aku akan terus layan Running Man untuk tengok depa ja,hoho.. :D


Oke daaa.. ^_^

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...