Sweet Followers

Red Bow Tie

Thursday, 4 April 2013

Presentation Final Projek

SPONSOR & SOUVENIRS COMMITEE
Assalamu'alaikum..hai hai hai,ok la hari nie aku nak berkongsi sikit pasal presentation untuk final projek kelas kami.Ya Allah,takutnya taktau la nak kata apa,dah la buat kat DEWAN KULIAH UTAMA (DKU),sapa-sapa ja boleh keluar masuk untuk tengok,dengan ada panel juri bagai,tambah ketaq lagi sebab last minit kena jadi presenter!!ok,fine.. -_-

snap-snap picture dulu sebelum starts presentation
our group members
Pukul 7.30 pagi dah tercangak kat dewan tu,jantung nie dok DUP DAP DUP DAP dah..huh SABAR,TENANG,RELAKS..hihi fokus fokus dan fokus!! Group aku group yang keenam akan present,that's mean group yang second last!!ok,sabar la duhai hati..
hmm masa break,group aku try practice untuk present satgi..OK,rasa macam boleh dan yakin ja tapi takut jugak sebab taktau kan kalau dok atas stage tu camna,kena tengok semua orang,tengok JURI!!OH TIDAKKKKK...!!!
Takmau fikir yang bukan-bukan,yakin boleh..jangan ter'speaking' benda lain sudah la nanti..huhu masa pengerusi majlis jemput group kami naik atas pentas,rasa relaks pulak,jantung pun takda la rasa DUP DAP DUP DAP sangat,pelik kan??
Ok lepas 2 orang kawan aku present,turn aku pulak.Hmm dengan konon-konon selambanya aku pun bangun dan present part aku,alhamdulillah aku rasa ok sangat,dan takda nak gugup-gugup bagai..FINALLY I'M DONE!!yeaaaayyyyyyy...
presented by me,huhu..
on the floor :D
Lepas turun dari stage tu,aku tanya jugak la kawan-kawan yang lain,camna aku present..Alhamdulillah kebanyakkan cakap ok,even tak perfect tapi aku puas hati..hah dah boleh tarik nafas lega kejap..kuikuikui
Thanks la kat group members aku sebab percaya kat aku untuk pikul tugas nie,aku dah buat yang terbaik dan terima kasih sebab sokong aku dalam saat-saat akhir menjadi presenter untuk group kita (SPONSOR & SOUVENIRS COMMITEE) :)
dah habis present,baru mampu tersenyum..kuikuikui



Ok la aku stop kat sini dulu sebelum aku merapu merapan lagi,hehe..nanti aku updates lagi,tu pun kalau aku rajin la..OKBAIII ^__^
muka kanak-kanak riang ^^,

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...