Sweet Followers

Red Bow Tie

Sunday, 7 April 2013

Malam Pra-Graduan || Arabic Night ||

●●●●●●●●●>Assalamu'alaikum ya habibi ya ali baba,ahaksss..hai hai hai..seperti yang dijanjikan dalam entry yang lepas,aku akan menghupdates pasal Malam Pra-Graduan kan?so,here I come!!Ok la sebenarnya hari Jumaat yang lepas (5 APRIL 2013 ) dinner tu berlangsung.
KAT MANA??
DI MANA??
....alaa dalam poli nie jugak la,kat Pauh Inn nuh..tepi swimming pool tau.
Malam tu semua orang tersangatlah cantik dan cantik sangat2,jeles okeyh jeles??huhu..biasa la,aku nie kan cuma ordinary girl,cehhhh propa gila!tema Arabic,so macam-macam fesyen la yang ada malam tu..ada yang macam puteri dari negeri Pakistan gitu (ada ker??),ada yang macam baru balik Mekah,ada yang macam puteri Yasmeen dalam cerita Aladdin tu,yang macam Aladdin pun ada jugak tau!HEHE..semuanya tersangatlah AWESOME!!

nie antara makanan yang ada malam tu,nyumm nyumm
Makanan dia jangan cakap la,masa tengok menu pun dah telan air liur,rasa nak makan semua sekali. nyummm nyumm.(tapi sayangnya perut aku cuma size xS),haha..aku surrender! huhu kenyang gila! macam tak berbaloi bayar 50 hingget..memang tak berbaloi..ngehngehngeh
......dan nasib aku memang tak bertuah sebab aku tak dapat hadiah cabutan bertuah malam tu,kuang kuang kuang..ha,amek no. nie,2157..langsung tak kena,hehe takdak rezeki la katakan..apa-apa pun malam tu kira ok la even ada serba sikit yang tak puas hati,but it's ok.nothing perfect kan kat dunia nie??*cehhhh ayat propa disitu
Ok la kat bawah nie aku ada selitkan sikit gambar-gambar kami pada malam tu,selamat menonton!! ^____^

oppss nie aku.hehe arabic tak arabic sangat la :P
kawan-kawan dari Mesir,ahakss :D
sebelum makan,posing dulu..;)
Kami lapaq nie tapi tak boleh makan lagi..lambat betoi la tunggu VIP nie..adoiiii -_-

ARABIC NIGHT :D
Nie pulokk muka kami bila dah kekenyangan..erkkk,ALHAMDULILLAH,hehe...

senyum.... :D
bersama P.A 
nie organizer malam tu merangkap toknek aku.muahaha
Ha,nie la gambar toknek aku..dia jugak organizer kami pada malam tu,tengok even letih dia boleh senyum lagi..hehe mai nak promote dia sikit,sila la singgah-singgah kat blog dia >>> Toknek Paling Comel (jangan marah na)
Jom balik tidur..... :P
Ok nak balik dah.nie tinggai kami ja,yang lain taktau hilang pi mana..terus lesappppppppppp....hehe happy malam nie!maybe for the last time,lepas nie takdak dah.sedih pulokk,sobb sobbb :'(

sekian dari saya untuk malam pra-graduan :D
and and and tak lupa jugak kepada ibu yang tersayang sebab 'sponsor' baju nie,skarf,handbag dan semua-semua la.you make me look 'different' thats night.ºνєyou muchie-muchie ibu ..


sekian..ˆˆ

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...