Sweet Followers

Red Bow Tie

Wednesday, 3 April 2013

Alahaii semester 6 =_=

KRIK KRIK...
Assalammu'alaikum semua..


today aku nak berstory-mory sikit,pejam celik pejam celik (pejam tak celik-celik kang baru tau) dah nak dekat 3 tahun aku duduk kat bumi Perlis nie.In sha ALLAH kalau tak ada aral yang melintang,aku aku meninggalkan Perlis,meninggalkan Politeknik yang tercinta nie tak lama lagi.


nie la muka aku dari sem 1 sampai sem 3..malu-malu..huhu
SUMPAH!!banyak sangat kenangan kat sini,pahit manis masin kelat semua ada,huhu..Sekarang nie boleh la cakap "tak sabarnya nak berambus dari sini", "cepat-cepat la masa berjalan" tapi dalam hati nie tipu la kalau takda perasaan sedih,yeala dah hampir 3 tahun membesar kat sini (cehhh ayat aku!)..

nie picture yang latest..muehehe :)

hmm sekarang nie dah last semester ( semester 6 ),satnya masa berlalu..dulu masa first-first masuk sini,rasa lamanya lagi nak habis tapi sekarang?satnya dah nak habis..emmm now tengah busy sangat-sangat! final projek event dah habis,pastu kena siapkan slide untuk pembentangan akhir pulak..then ada  la
MALAM PRA-GRADUAN (nanti kalau ada gambaq,cheqq updates na..) thema??rahsia k,tunggu nanti..
kelas ganti,test,kuiz,presentation??jangan cakap la,tengah beratoq panjang dok tunggu.sempat ke nak ganti kelas,nak buat semua tu??bila ditolak tambah darab bahagi,tak sampai 3 minggu lagi ja nak final exam..adessss serabut kepala otak dennn..(keluar loghat apa pun taktau dah)..huhu ana sudahh fening..=_=
apa-apa pun aku doa dan berharap sangat yang aku boleh tempuh saat-saat akhir semester 6 nie..tak sampai sebulan dah aku akan mengucapkan selamat tinggal kat PERLIS dan POLITEKNIK TUANKU SYED SIRAJUDDIN nie.(in sha ALLAH kalau tak kena repeat paper,huhu..takmau takmau takmau..)


akan rindukan poli nie..

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...