Sweet Followers

Red Bow Tie

Monday, 27 August 2012

Motif Band -Tuhan Jagakan Dia

Hanya dirimu yang ku cinta
Takkan membuat aku jatuh cinta lagi
Aku merasa kau yang terbaik untuk diriku

Walau ku tahu kau tak sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apa adanya ku kan tetap setia kepadmau

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku, kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Walau ku tahu kau takkan sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apa adanya ku kan tetap setia kepadamu

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku, kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku, kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku, kan tetap milikku
Aku sungguh sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

kan best kalau Boyfie nyanyi lagu nie kat aku..haha *mood gatai o__O

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

Wednesday, 22 August 2012

Aidilfitri 2012

Hye semua,rasanya cam dah lama jari-jari nie tak menaip keyboard untuk melakar kisah hati kat blog nie..(tudiaaa ayat)..HAHA
Hari nie aku nak share gambar-gambar masa raya Aidilfitri yang lepas,rasanya dah terlambat tapi aku peduli hapaaa…hehe so scroll down laa sampai habess ea.. tengkiu..
Alhamdulillah raya tahun nie rasa bermakna sebab masih diberi peluang untuk bernafas dan menyambut kedatangan Syawal bersama orang-orang yang tersayang.
So tema baju raya tahun nie adalah PINK!! Hehe bole bayangkan tak macam mana superhero-superhero aku pakai baju kaler 2..sO cute and so jambu,yewww..btw abah still segak bergaya,adik aku yang tersayang macho laa konon-kononnya and my Mr Boyfie??haha padan muka taknak sangat kan,tapi kena jugak!!jambu gila!! Wekkk.. :P
Jom kita TERJAH gambar-gambar kat bawah nie!!
::
::
::
V
keluarga yang tercinta ^_^
SUPERHERO aku selamanya.. :)
Nie plak gambar nyawa,jantung,cinta hati aku kat dunia nie..love them so much!!

my everything ^^, mmwaahh
sayang abah,sayang ibu muchie-muchie..HEHE
.........dan nie plak geng Power Rangers aku..HAHA

kami 4 beradik :)
Tahun nie pun agak bermakna pada aku sebab aku boleh beraya dengan Mr Boyfie aku,tak macam tahun lepas,dia balik kampung tak dan nak beraya sama-sama..tahun nie kena pakai baju kaler PINK,padan muka!!HEHE..sO sweet+ sO jambu..:P

1st Syawal bersama Mr Boyfie =_^
Salam Aidilfitri dari kami..H`EE
Walaupun kegembiraan dirasai,tapi arwah maktok dan tokwan tak pernah dilupakan,lepas ja sembahyang raya destinasi pertama yang kami sekeluarga tuju adalah kubur arwah maktok dan tokwan.Semoga mereka tenang di sana  AL-FATIHAH…






*sampai sini jea laa dari aku,

with  ZATI BASERI

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...