Sweet Followers

Red Bow Tie

Sunday, 16 June 2013

Kuala Lumpur with My Big Family

Assalamu'alaikum semua..
rasa malas la nak tulis entry kali nie panjang-panjang.kalau nak boh gambaq ja boleh dak??hehehe..*gambaq kan boleh menceritakan segala-galanya,acecehhhh..
okey,kali nie nak cerita bagi pasai kami satu family..family besaq keyh,adik-beradik,sepupu sepapat semua sekali.BIG FAMILY HEADING TO KUALA LUMPUR..Kami pi bukan nak pi makan angin tapi pi sebab ada majlis penting.*atas permintaan terpaksa dirahsiakan dulu..
Okey,kami pi 2 hari 1 malam.Pagi-pagi 15hb June kami dah bertolak dari Penang,sebelum subuh lagi..*awai kan?



Dah sampai Kuala Lumpur dalam pukul 9 lebih macam tue,kami pi letak barang-barang kat homestay dulu ,rest-rest sat then keluar pi jalan-jalan cari makan dan singgah rumah adek beradik sat yang ada kat area sana.Ehhh sebelum tue,jom scroll down dulu......
.......
.........
..........
.....
......
V
V
V

BERHENTI REHAT KAT r&r



HEADING TO KUALA LUMPUR



MAKAN DULU YUKKK...



SINGGAH RUMAH SEDARA :)







then hari kedua,kena bangun awai-awai sebab ada majlis penting.lepas ja habis majlis tu terus bertolak balik.tapi sebelum keluar Kuala Lumpur,kami singgah dulu kat rumah P.Ramlee..lepas tu la baru straight balik Penang..sampai nak dekat pukul 12 jugak la..letih sangat-sangat..apa-apa pon best sebab bukan selalu dapat keluar sekali 1 family besar :)
Okey,done..*sila scroll down untuk kali terakhir di entry nie :)

b
e
l
o
g
z
a
t
i
b
a
s
e
r
i
V
V
V

SINGGAH MAKAN KAT r&r SUNGAI BULOH






BABY ERIENA DENGAN AUNTY & UNCLE



4 BERADIK :)


BUAH HATI PENGARANG JANTUNG :)




sampai sini ja la perjalanan aku bersama keluarga kali nie..okebaiiiii :)

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...