Sweet Followers

Red Bow Tie

Thursday, 29 January 2015

KIM JONG KOOK-ONE MAN- English Lyrics || Background Music Baru

HI.
Just nak share background music baru kat blog nie :) Layan ja dengar lagu nie pluss memang minat kat KIM JONG KOOK dalam Running Man. hewhew :D


Mesti tak paham kan apa yang dia nyanyi,so kita translate la noh.. Omputih okey kot?? @_@ 

It must've been a long time. Long enough for these words to become colorless.
Even if I just see your eyes, I know everything,
Like your friend, like your shadow.

We must've been together always. When you're having hard time and you are sad,
even when you're lonley. Holding onto seperation a bit longer,
Even when I'm hurting to wipe away your tears..

There's a man. Who loves you so much.
There's a man. Who can't even say I love you.

By your side I put my hand out and
at a path were you can always reach me
I, who cherishes you more than myself, am with you.

To make you laugh, I think of only that and
When and where ever you are I'm watching you and missing you.
And who worries of only you,

There's a man. Who loves you so much.
There's a man. Who can't even say I love you.

By your side I put my hand out and
at a path were you can always reach me
I, who cherishes you more than myeslf, am with you.

For the thousandth time I swallow and again for ten thousandth time I try to set
everything straight. I want to tell you. I think I'm going to go insane but.
I want to embrace you all at one but...

There's a girl, who doesn't know I'm like this.
Who receives love but doesn't even know that it is love.
Leaving you, who is as foolish as I and sad,
At this moment tears come but I'm happy.

It's because you're by my side.

psstt.. *deep and deep

OKEBAII 

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

Sunday, 11 January 2015

Selamat Hari Lahir Superhero!

Assalamu'alaikum.. :)


so,takmau cakap banyak just nak cakap 'SELAMAT HARI LAHIR' buat my superhero, ABAH!!
Ucapan yang lebih-lebih,nak karang ayat panjang-panjang semua tu biar la cakap face to face ja  dengan abah..hehe ;) malu nak habaq tang sini..


nie kek untuk abah :)

:
:
:
V


Terima kasih untuk segalanya abah.Even kami adik beradik bagi banyak mana pon harta,duit dan kasih sayang,semua tu takkan cukup kalau nak dibandingkan dengan pengorbanan dan susah payah abah membesarkan kami.. *emo satt :'( sobb sobb

Semoga abah terus diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki.amen.. :)


Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

Monday, 5 January 2015

K.A.M.I || EX SMKRTU || REUNION || 2009 || SELEPAS 5 TAHUN ||

Assalamu'alaikum!!

4 JANUARI 2015

*Excited excited excited.. wahhh rindunya nak jumpa kawan-kawan time sekolah dulu,dah nak dekat 5 tahun dah.Even tak semua yang mai tapi at least dapat jugak jumpa kawan-kawan yang 1 geng masa sekolah dulu.

2009 (GAMBAR TIME SEKOLAH)
2015 (GAMBAR TERBARU)

cer tengok cer tengok,ada beza tak?dapat cam tak?hehe.. macam lawak pulak bila tengok balik gambar masa sekolah dulu.Dulu comot, (orang Penang cakap belengaih )pastu dengan nakai semua cukup.

Bila jumpa balik nie,habis tersingkap la balik semua sejarah-sejarah lama masa sekolah dulu.*tudiaa ayat aku,HAHA. Dari cerita ponteng kelas,tragedi-tragedi masa dalam kelas katering,buli cikgu,curi-curi makan,stalker mamat tu mamat nie, tak buat kerja sekolah, lari keluar library,tidoq dalam kelas..haisshh macam-macam la!

Ya Allah, sumpah rindu!!



Lepas nie,harap-harap dapat la berkumpul lagi ramai-ramai macam nie.Bukan senang dan bukan selalu. :'(

Tiba-tiba teringat ayat nie ::

"hanya zaman persekolahan sahaja yang mengajar kita erti persahabatan dan remaja,
dan bila zaman itu berlalu nescaya ia tidak akan kembali lagi..
masa ini jua lah kita membawa haluan masing-masing,
mungkin sukar untuk kita semua bersatu,
kembali dalam satu tempat sekecil bilik darjah,
belajar,bergurau,ke kantin bersama..
terbukti zaman pelajar adalah zaman remaja yang sukar dilupakan,
mungkin satu hari kita akan menangis kerana rindukan zaman pelajar yang sangat indah,
jadi hargailah zaman remaja & persekolahan.."


memang betul kan ayat kat atas tu??


 okey la,sampai sini ja entry malam nie. Nak layan perasan sat,rindu zaman dulu-dulu..haishh laa..*sobbs sobbs :'(

Goodnight

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...