Sweet Followers

Red Bow Tie

Monday, 29 April 2013

Jalan-jalan Dulu..

ha....*eh lupa.. ASSALAMU'ALAIKUM SEMUA! *jerit kuat2,hikhikhik...
okey na bagitau awal-awal yang entry nie sambungan dari entry sebelum nie.*faham murid-murid?ekekeke..ada gaya cikgu tak?
Kita teruskan sebelum aku dok merepek merapan lagi *pengsan cikgu bm dengaq ayat aku.Okey,lepas family tercinta aku ambik aku kat poli,kami tak terus balik Penang.wajib la kena jalan-jalan dulu,bila lagi kan?kan kan kan?*penampaq gak kang
First kami singgah dulu kat rumah pakcik teksi yang selalu ambik aku antar aku kalau aku nak pi mana-mana  *selalunya hantar pi stesen bus la nak balik Penang.Memandangkan pakcik nie baik dan selalu tolong aku *termasuk la pernah bagi tumpang tidur kat rumah dia masa krisis air yang teruk kat poli.Jasa dan budi baik orang jangan dilupa ea murid-murid?ekekeke...So aku pon singgah la rumah dia nak ucapkan terima kasih kat depa suami isteri.
Then kami satu family p makan then shopping! *kat padang besaq la kalau kat Perlis nie..

*ON THE WAY PI PADANG BESAQ



 *DEPA TANGKAP GAMBAQ DEPA JA,AISEYMANN!KEHKEHKEH..




Lepas dah habis shopping,kami p Alor Star plak sebab tue memang wajib *kampung abah la katakan..singgah jumpa pakndak sat kat hotel dia then pi rumah anjang..tu ja la.....ekekeke..

*KAT HOTEL REGENCY ALOR STAR



*MY HAPPY FAMILY






Okey,that's all for today..ngantokk sudaaa,huwarrrrggghh!!
hikhikhik gudnite semua,okebaiiii  :*

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...