Sweet Followers

Red Bow Tie

Tuesday, 1 April 2014

Snow Queen ost (Loveholic)

Assalamua'laikum!! ^_^
malam nie nak upgrade background music baru kat belog,dah bosan la asyik lagu sama ja..Even background music nie baru tapi lagu dia lagu lama la jugak..Pilihan kali nie lagu korea!Jatuh cinta dengan lagu nie masa dok layan drama *SNOW QUEEN* nie masa kat poli dulu..
feeling k feeling =_+
Sebelum nak layan video lagu kat bawah nie,sila penuhi peraturan di bawah nie dulu:*macam sempoii pulak kan :P
Okey,first sekali
1)"PAUSE" dulu 'background music belog nie *kang tak pasal-pasal pening pulak dok dengar 2,3 lagu serentak,hihi..
2)sediakan tisu  *konpem-konpem akan nangeh kalau dok feeling habis
3)dah buat dua-dua benda kat atas baru boleh "PLAY" k..

Okey,dah ready eh??
3
2
1
...
...
...

PLAY


Okey,macam mana? best tak lagu nie ?
memang layan habis & feeling gila-gila..drama & lagu dia memang best..sila la layan drama dia.terbaik!

#Okey la,angkat kaki dulu..nite :*

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...