Sweet Followers

Red Bow Tie

Saturday, 9 April 2011

Aku Takkan Bersuara - Nike Ardilla



Izinkan cintaku, berbunga di hatimu
Biar terus mekar, Jadi kenyataan
Telah lama ku dahaga,belaian seorang insan
Sem0ga bersamamu ceria hidupku..
Aku takkan bersuara
Walau dirimu kekurangan
Hanya setiamu itu kuharapkan
Ku tak akan menduakan
Walau kilauan mengg0da
Kasih dan sayangku
Tetap utuh untukmu
Hanya kupinta darimu
Setia la selamanya
Sehingga abadi cinta ini sayang
Itu kud0akan…
Tak mungkin kan terjadi
Kehancuran cinta kita
Andainya hatimu
Seperti hatiku….

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

Thanks hunn :)


Awak,terima kasih ea sebab buat saya tersenyum..saya tensi0n sangat hari nie,letih p Bukit Merah pun tak hilang lagi.dengan sakit kepala,kerja banyak sangat dan semuanya last mnit!!=_=
Terima kasih sayang sebab faham saya,awak buat saya lupa pasal semua tu..kurang sikit tension saya,hehe..kalau x mesti saya “mereng” lagi ..
Awak nak tahu x,saya suka sangat bila awak gedik dengan saya..awak sweet!!haha memang punn..tapi bila awak m0ody ssya tak suka sangat-sangat!!awak lain masa 2,saya tak kenal awqk..huhu tapi takpe laa saya terima jea sebab awak moodypun selalu sebab saya..ada jea benda yang tak kena saya buat kan??maaf ea cyg..;(






pape pun I tetap luf u..~hee

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

Sorry.. :(



Semalam p Bukit Merah,letih sangat..tiba-tiba kita pulak gaduh,maaf ea sebab tak call awak cyg..hmm awak nak tahu tak,semalam saya ada belikan awak sesuatu,nznti saya bgi ea..h0pe awaksuka la walaupun tak seberapa..tak sabar nak jumpa awak,rindu gila!!awak…saya sayang awak tau..(^^,)

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

Monday, 4 April 2011

Semoga Kebahagiaan Menjadi Milik Kita



Dah ada kat poli..tak puas jumpa awak tadi cyg,apa-apa pun thanks ea sebab jumpa saya sebelum saya balik tadi..kesian kat awak kena cepat-cepat,kelam-kabut lepas tu panas berpeluh-peluh.. hehe kesian sangat.walaupun awak panas,awak letih,berpeluh-peluh awak masih boleh tersenyum untuk saya..sukasuka awak tau x,semakin hari saya semakin sayang kat awak..awak,awak tunggu saya balik ea,2 minggu jea lagi..mesti saya akan rindu kat awak gila2,huhu..haruss laaa,gila tak rindu..awak pun kena rindu kat saya jugak tau!!kalau tak,sentap laaahhh!!wawaaaaa… ;p
awak nak tau lagi tak??saya kan nak kat awak sorang jea,taknak ada orang lain antara kita dah.janji?? ^^,
apa-apa pun kita akan hadapi sama-sama..sem0ga kebahagiaan akan terus menjadi milik kita selamanya ~

INSYAALLAH.  (^_^)

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

Saturday, 2 April 2011

Kau Aku Punya


Hari nie kita jumpa kat BJ,walaupun kejap jea tapi saya tak kisah asalkan saya dapat tengok awak,tapi hmm… ada jea benda yang tak kena,ada jea benda yang jadi se0lah-olah nak r0sakkan hubungan kita..alhamdulillah last2 okey jugak.

cyg…
apa yang jadi hari nie saya akan ingata,awak pegang ea janji saya..kalau ada pape kita selesaikan sama2 erk,kita akan try untuk percaya antara satu sama lain..janji ea??kita mula hidup baru..kau aku punya,aku kau punya..0write?? ;)




Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

H.A.C.K.S



‘GURLZ DAY 0UT’ kat Queensbay..tak sabar nak jumpa kawan2,lama dah tak jumpa rindu sangat-sangat..Atikah,Zuleeka,Farrah n Myra..wait yeaaahh!!
 tapi dalam masa yang sama,rindu kat awak jugak cyg,dah lama kita tak kuar kan,spent time sama2..bila agaknya kita nak kuar lagi kan??hmm takpe laa  saya tunggu jea,saya faham awak busy,s0 it’s 0wkeyh.. ;) dapat jumpa awak kejap pun jadi laa,asal dapat kurangkan rindu neh.. bila saya rindu awak,semakin saya sayang kat awak,bila semakin sayang awak,bertambah tambah laa rasa chenta neh untuk awak.. ^_^ 

H.A.C.K.S

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

Friday, 1 April 2011

Haeykal...


kenapa setiap kali kita nak bahagia,ada jea benda yang mengganggu,ada jea benda yang jadi??? tipu laa kalau saya takdak perasaan takut,perasaan risau..perasaan 2 mesti ada,takut benda2 2 yang akan r0sakkan hubungan kita.. =(
tapi  pape pun saya akan cuba unt0k percayakan awak cyg..jangan hampakan kepercayaan saya ea..

 I u...so much....

....(¯`v´¯)

..... ·.¸.·´
...¸.·´
.. (
☻/
/▌♥♥

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...