Sweet Followers

Red Bow Tie

Tuesday, 2 April 2013

21 Tahun hun hun hun...

ehem ehem ehemm..assalamu'alaikum kawan-kawan (tak jawab dosa ok?) Alhamdulillah,aku masih diberi peluang bernafas hingga ke saat nie,maka dengan rasminya genap la umur aku 21 tahun..*still remaja dan muda ehh* actually nie baru MUKADDIMAH,hehe..teruskan lah membaca,sila-sila jangan malu-malu.

28 Mac 2013:
00.00 a.m genap la umur aku 17 21 tahun,huhu (terasa tua la pulokk..).orang pertama yang wish kat aku of course la ibu yang tercinta.Tepat pukul 12 ibu terus call ucap birthday,uhuk uhukk..terharu sangat..lepas dapat cakap dengan ibu,dapat mesej pulak dari abah dan adik-adik.. :) 


dekat fb pon ramai yang wish.thanks yawww.. ;)

tapi dari boyfie? hmm takdak pon..:( takpa tetap tunggu..esok kat kelas kawan-kawan buat suprise,entah masa bila la depa semua nie plan..thanks for the suprise and thanks untuk kek-kek yang sangat comel.TOK DALANG dia taktau la sapa.HEHE
ok,sampai malam nak dekat pukul 12 balik dah pon boyfie tak wish-wish lagi.OK SEDIH TAMBAH SENTAP!!  cakap fon dengan dia pun dia buat taktau,mesej dengan dia pun macam takdak apa pun,hmm dia lupa la tu..sobbbb sobbb.. :'(
tapi lepas tu kan,JENG JENG JENG....pukul 23.45 (angka yang cantik kan??) boyfie antar mesej wish birthday!yeayyyy..macam karangan tau dia antar..huhu ingatkan dia lupa,alasan dia? 'selalu jadi orang yang terawal,kali nie nak jadi orang yang terakhir pulak'..hehe bole camtu?
ok la,kat bawah nie ada sikit gambar,sila la scroll down :)

kawan-kawan yang buat suprise
posing sikit bersama kek comel :)
comel kan kek-kek nie?
K.A.M.I
capital 'H' untuk HAEYKAL :P
hasil calitan dari kawan-kawan.thanks -_-
Ok,suprise dari family tercinta pun dapat jugak cuma lambat sehari..yeala,hari JUMAAT,29 MAC lepas habis presentation pukul 7 malam baru balik Penang.Even nak dekat pukul 1 pagi pun,family aku still tunggu untuk wish and suprisekan aku.thanks ibu,abah dan adik-adik :) sedih masa birthday sebab jauh dari depa terubat jugak.

nie la kek dari family tercinta :) 
thanks sangat-sangat.love semua muchie-muchie :)
muka letih baru balik =_=
tapi happy bila dapat kek ;)
Alhamdulillah,ALLAH masih memberi peluang kepada aku untuk terus bernafas di atas muka bumi-Nya.terima kasih kepada semua yang wish birthday dan terus mendoakan aku.Semoga Allah panjangkan umur dan memberi kesihatan yang baik kepada aku untuk aku terus berbakti pada ibu dan abah dan menjadi anak yang berguna kat depa.in sha ALLAH,amin.....^^,

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...