Sweet Followers

Red Bow Tie

Monday, 5 January 2015

K.A.M.I || EX SMKRTU || REUNION || 2009 || SELEPAS 5 TAHUN ||

Assalamu'alaikum!!

4 JANUARI 2015

*Excited excited excited.. wahhh rindunya nak jumpa kawan-kawan time sekolah dulu,dah nak dekat 5 tahun dah.Even tak semua yang mai tapi at least dapat jugak jumpa kawan-kawan yang 1 geng masa sekolah dulu.

2009 (GAMBAR TIME SEKOLAH)
2015 (GAMBAR TERBARU)

cer tengok cer tengok,ada beza tak?dapat cam tak?hehe.. macam lawak pulak bila tengok balik gambar masa sekolah dulu.Dulu comot, (orang Penang cakap belengaih )pastu dengan nakai semua cukup.

Bila jumpa balik nie,habis tersingkap la balik semua sejarah-sejarah lama masa sekolah dulu.*tudiaa ayat aku,HAHA. Dari cerita ponteng kelas,tragedi-tragedi masa dalam kelas katering,buli cikgu,curi-curi makan,stalker mamat tu mamat nie, tak buat kerja sekolah, lari keluar library,tidoq dalam kelas..haisshh macam-macam la!

Ya Allah, sumpah rindu!!



Lepas nie,harap-harap dapat la berkumpul lagi ramai-ramai macam nie.Bukan senang dan bukan selalu. :'(

Tiba-tiba teringat ayat nie ::

"hanya zaman persekolahan sahaja yang mengajar kita erti persahabatan dan remaja,
dan bila zaman itu berlalu nescaya ia tidak akan kembali lagi..
masa ini jua lah kita membawa haluan masing-masing,
mungkin sukar untuk kita semua bersatu,
kembali dalam satu tempat sekecil bilik darjah,
belajar,bergurau,ke kantin bersama..
terbukti zaman pelajar adalah zaman remaja yang sukar dilupakan,
mungkin satu hari kita akan menangis kerana rindukan zaman pelajar yang sangat indah,
jadi hargailah zaman remaja & persekolahan.."


memang betul kan ayat kat atas tu??


 okey la,sampai sini ja entry malam nie. Nak layan perasan sat,rindu zaman dulu-dulu..haishh laa..*sobbs sobbs :'(

Goodnight

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...