Sweet Followers

Red Bow Tie

Wednesday, 19 March 2014

My Graduation Day!! -part II

Assalamu'alaikum..kita sambung balik cerita pasal percutian aku selama 5 hari sempena konvokesyen nie.

18hb Mac heavennya dunia bila dapat tidur nyenyak dalam bilik yang berhawa dingin tambah pulak katil yang empuk dan dalam selimut yang tebal!! HAHA..okey hari nie konvo sidang pertama,dan aku langsung takdak kena mengena dalam cerita ini hari..Antara kami berlima,Bella sorang ja yang kena sidang pertama :) *sebab dia pandai sikit ja dari kami semua :P

Punya la syok tidoq,tak sedaq yang jam dah nak dekat pukul 1 tengah hari,WHHHHAAATT???
*nampak sangat letih di situ :P serius rasa macam pukul 8 pagi,hihi..

Then baru la perut terasa lapaq,huwaaaa..Lepas ready semua,kami p serbu la kedai makan..yang dekat pon C-Mart Arau ja la.Okey what dari takdak.so kami lunch hampir pukul 3 petang.Heavennya rasa!!! Pilihan kami di D'Kontena Cafe,Arau..betul-betul tepi C-Mart Arau,makanan dia pon okey..sedap :)

Lepas makan,kami pon spent time la sesama,jalan-jalan kat C-Mart mengimbau balik kenangan-kenangan dulu.*ceeewaaaahhh..Rasa macam tak percaya,dah nak dekat setahun kami tinggalkan poli,tinggalkan Perlis dan tak sangka dapat jumpa kawan-kawan balik.Sat ja masa berlalu.....................

Tak lupa jugak beli gift untuk kengkawan,bila lagi kan nak jumpa lepas nie.dan maybe nie konvo aku yang pertama dan yang terakhir.* maybe k maybe,sebab masa dok taip nie tak terfikir nak sambung belajar lagi.

Then malam lepak ja la kat bilik,sambil duduk bersila makan nasik bungkus beramai-ramai..kenangan k kenangan!Esok hari bersejarah kami berempat setelah 3 tahun menimba ilmu di PTSS..

Malam tu tidoq awallll weyyhhh! :D
Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...