Sweet Followers

Red Bow Tie

Tuesday, 18 March 2014

My Graduation Day!! -part I

Assalamu'alaikum..hai hai hai -feeling excited
Nampak tak tajuk kat atas? nampak kan,nampakan?hehe..
Alhamdulillah,setelah hampir setahun habis study akhirnya tiba jugak hari konvo,yeaayy!!Punya excited sampai apply cuti 5 hari.. :P 

16hb Mac petang bertolak pi rumah Bella dulu,naik bas dengan Nini dekat Butterworth..*sumpah teringat kenangan masa belajar dulu.naik bas,cari tiket,beli tiket,tunggu bas..macam-macam la kenangan kat stesen bas tu,HAHA..
then sampai SP *Sungai Petani k u'ollss, Bella mai ambik,kami makan-makan dulu then tidur kat HOMESTAY family dia dulu malam tu..*homestay tepi rumah dia ja pon,kami tidur free of charge k :P esok pagi-pagi nak kena gerak pi poli dah untuk ambik jubah dan raptai konvo..

17hb Mac kena bangun awal-awal pagi sebab nak kena ambik jubah sebelum pukul 12 tengah hari.Sebelum cik abang Bella sampai,kami ber'selfie' la dulu pagi-pagi nie..:P


ZATI,NINIE & BELLA
my bff :*
nampak kurus disitu,HAHA
WE'RE NOT SINGLE :P
Then bertolak la kami ke Perlis..Lepas ambik jubah,lepak dulu dengan kawan-kawan sambil melepaskan rindu di hati nie *aceceehhhh :P Cerita dia nak kena tunggu petang untuk raptai konvo,sakit perut aku menunggu,dah la tak jumpa nasik dari semalam lagi,huhu
then lepas habis raptai,kami singgah motel letak barang pastu apa lagi...
"carik nasik laaa",lapar k lapar :'(
Alhamdulillah kenyang... :) masa untuk balik motel,bersihkan diri then RESSSSSSSSTTTTTT!!
so kat bawah nie adala sikit gambar motel kami *curik kat Encik Google sebab tak sempat nak snap sendiri...

kami stay kat Brillian Inn Arau,Perlis.. 3 hari 2 malam,TWO STANDARD TWIN BEDROOM k,memang best :* tak mahal pon,1 malam RM70 ja *under bajet


front entrance
contoh bilik standard twin bedroom
Bathroom
Hotel Interior
Garden
Memang selesa sangat stay kat sini,tempat pon tenang ja..aman damai hati nie,*ceeewaahhh
Sapa-sapa nak pi Perlis yang nak cari tempat penginapan boleh la try stay kat situ..
Okey la,nanti kita sambung cerita balik untuk next day k,macam mana dengan hari konvokesyen aku..mata dah berat dah nie,daa :*

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...