Sweet Followers

Red Bow Tie

Friday, 21 March 2014

My Graduation Day!! -part III


Assalamu'alaikum!!! yeaaay hari nie hari kejayaan,hari dimana segala usaha,pengorbanan,titik peluh,susah payah menimba ilmu selama 3 tahun dibayar -feeling excited :*

19hb Mac Hari nie adalah hadiah terbesar untuk ibu,abah dan diri sendiri.Alhamdulillah bangga sebab mampu buat ibu abah tersenyum,menitiskan air mata kegembiraan..

buah hati,pengarang jantung
Buat ibu dan abah serta adik-adik tercinta,terima kasih banyak-banyak kerana sanggup bersusah payah,berkorban dan sentiasa menyokong serta menjadi tulang belakang sepanjang menimba ilmu di negeri orang nie.

Pelengkap hidup :D
Buat yang tersayang,thanks untuk 3 tahun yang bermakna,sanggup berjauhan dan sentiasa memberi sokongan untuk terus belajar dan menghadapi cabaran di sini.

Wajah kesayangan hamba! <3
Kawan-kawan..terima kasih untuk semuanya,halalkan segala makan minum,ilmu yang dikongsi,terima kasih sebab terima baik buruk aku dan in sha Allah kenangan kita akan jadi kenangan yang terindah..*entahlah bila boleh jumpa lagi :'( lepas nie semua akan bawak haluan masing-masing..

I love you bff :) Noor Hasnini :*
my roomate,my classmate,my good listener.. love u kawan :* Syazwana Feezawalau berbeza 1 sem,kami tetap kawan :D sayang Hasznee Hassan :*
Tak lupa jugak buat semua lecturer terutamanya lecturer dari Jabatan Hospitaliti,PTSS,terima kasih untuk segala ilmu yang diberi,semoga dihalalkan semuanya..In Sha Allah semoga ilmu yang dicurah akan bermanfaat untuk masa depan..


Akhirnya,I'm Graduated in Hotel & Catering Management!! Syukur Alhamdulillah :D

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...