Sweet Followers

Red Bow Tie

Sunday, 1 September 2013

Open House!!

Assalamu'alaikum u'olls semua..
ha dah tengok tittle kat atas ofcourse la dah tau nak cerita apa kan?*tak suprise la,huhu..okey takpa,tau ke taktau ke still nak cerita jugak.Alhamdulillah dah nak habis dah Syawal tahun nie,sat ja kan kan kan??
Syawal tahun nie macam tak terasa sangat,maybe sebab aku dah tak rasa mood packing2 barang,mood nak kena tempah tiket bus awal,mood balik kampung tu dah tak rasa sejak aku dah bercerai dengan poli tersayang..ahaks :P
apa-apa tahun nie enjoy sebab dapat raya sama-sama dengan family *lama pulak tu,dapat raya dengan dia lagi then tahun nie baru merasa nak pi open house *dulu poli kedekut bagi cuti sat ja,ekekeke..so raya banyak dihabiskan di poli tercinta *nikmat nak makan kuih raya,p open house semua takdak!grrrr...
So macam biasa la,boleh scroll down untuk menikmati gambar raya saya! *toinktoink
OPEN HOUSE FIRST ROUND :)
abah dan bffnya.. :P 
no boys in this pic! ahaks :P
OPEN HOUSE SECOND ROUND :)
rumah member :) 
makang jangan tak makang :P 
sembang2 dengan aunty gojes *winkwink 
pulun,huhu 
Kami Berdua :)

LAST ONE,OPEN HOUSE MERDEKA RAYA!
hujan2 pon dan lagi nie..*toinktoink
dengan sista2 yang comel,aummm :D

dengan amoi cantik,iera :)
that's all,habis sudaaa...hee
btw thanks pada semua yang jemput untuk p buat ramai kat open house,enjoy sangat-sangat! *sumpah tak tipu..Last but not least,hmm Syawal bakal meninggalkan kita.in sha Allah umur panjang jumpa lagi Syawal tahun depan,aminn...
p/s mood sedih

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...