Sweet Followers

Red Bow Tie

Monday, 14 October 2013

Coretan Kenangan Baru

 Assalamu'alaikum.. :)
kali nie nak cerita pasal "kami berdua".Alhamdulillah,setelah hampir 10 bulan dok jauh-jauh,dia dah balik ke Penang balik setelah lama bertapa di Langkawi..kuikuikui :P
So entry kali nie,saja nak share-share cerita kami spent time,lepak,makan,jalan-jalan..yeala nak ganti balik yang 10 bulan tak jumpa tu kan..
first sekali alhamdulillah sebab masih mampu beraya bersama *lepas-lepas nie taktau la,kalau ada jodoh tak ke mana..
masih dengan hobi lama,suka tangkap gambar orang.
#bersama kekasih baru dia yang diimport dari Langkawi,ekekeke :D
macam biasa,kami berdua memang kuat makan.
#malam raya dah cari M'cd
first time tengok wayang setelah 10 bulan tak masuk panggung wayang,kuikuikui :P
#Adnan Sempit 3
open house 'Merdeka Raya'
#hujan-hujan pon jadi la
sepetang bersama
#PadangKota #ambik angin
uit uit,orang tengok camera dia tengok muka orang pulak,huhu
macam biasa,hobi si dia
#snap pix orang
KL Gangster 2

hmm tu baru sikit,sebenaqnya banyak lagi gambaq tapi tunjuk sikit-sikit dah la kann..apa-apa happy sangat bila dia dah balik sini dan semoga hidup kami berdua akan dipermudahkan..amin :D

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...