Sweet Followers

Red Bow Tie

Wednesday, 10 July 2013

Salam Ramadhan :)

Assalamu'alaikum..*10 JULAI 2013 bersamaan 1 RAMADHAN.syukur Alhamdulillah sebab masih bernafas di bumi Allah untuk terus menunaikan ibadah puasa pada tahun nie. :) sat ja masa berlalu kan? rasa macam baru ja semalam berpuasa *ayat dah biasa dengar..
Tahun nie puasa lain sikit dari tahun lepas.*FIRST, happy sangat-sangat sebab dapat berpuasa sepenuhnya dengan family tersayang setelah 3 tahun berturut-turut berpuasa kat bumi PERLIS.rasa lain pulak sebab takdak kawan-kawan yang nak p bazar sekali,bukak puasa sekali. *okey,rindu!FULLSTOP.
*SECOND,rasa lain puasa tahun nie sebab....hmm takdak budak gemok tu!! ;( sob sob sob.. *lap air mata..bukan gedik ka apa,tapi tu la hakikatnya!sebelum nie 2 kali puasa,2 kali raya dah dengan budak gemok tu tapi tahun nie dia takdak,mesti la rasa lain!huwaaaaarrgggghhh...
Lepas tu boleh pulak puasa pertama ibu pi masak lauk favourite budak gemok tu.. *daging masak kunyit okey? bukan jeles tapi teringat sebab ibu yang cakap "eqal suka la makan daging nie"..Ya Allah,teqiakk tau tak teqiakkk!..
tapi takpa la,INI SEMUA COBAAANN....sabar,tenang,relax..huhuhu saya okey,saya dah besaq! *ayat mintak penampaq
apa-apa pun semoga Ramadhan tahun nie akan lebih bermakna untuk kita semua.IN SHA ALLAH,ameenn..

SALAM RAMADHAN,
ZATI BASERI




Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...