Sweet Followers

Red Bow Tie

Tuesday, 28 May 2013

|| Result || Unofficially Graduation || Alhamdulillah ||


Assalamu'alaikum..hari nie cheq nak cita bagi perasaan cheq masa dapat tau result untuk final exam dah nak keluar esok tu! YA ALLAH,memang tak senang duduk,susah hati gila baqhang..yeala sebab masa exam tu dah rasa buat yang terbaik dah tapi takot satgi kalau yakin sangat,kecewa pulak hati kite neyh..ahaksss

PERASAAN MALAM TU SAMPAI MACAM NIE SEKALI LA..


THEN,punya la semangat nak tengok result esok tu cheq bangon punya la awal..TAPI!!!! *nie yang nak marah nie..tengok-tengok tak boleh bukak link result tu,grrrrrr..memang hampeh betul la,perasaan bebai tu dah mula wujud tapi takpa,sabaq..dok try punya try lastly...YEAAAYYYY!dah boleh bukak..last-last minit nak pi kerja plak tu..
JENG JENG JENG.....
NIE LA RESULT CHEQ


Dupp dapp dupp dapp ja hati nie,hahaha..yang lawak tu masa link result tu dah bole bukak,boleh pulak p tutup mata,takmau tengok..takot ada paper yang kena repeat,takmau la cheq!!!huhuhu..dah bukak mata tu terus tengok pointer,takmo tengok subjek lagi.. *takot punya pasai k..Alhamdulillah pointer yang baik even still tak dapat akj.. *poli kedekut,hikhikhik..Apa-apa pun bersyukur sangat sebab mampu bagi ibu dan abah tersenyum sekali lagi.. ^_^ so dengan ini....

SECARA RASMINYA.....


.......cheq tak perlu menjejakkan lagi balik ke poli tu untuk repeat paper,aececehhh.. *nak pi time konvo nanti ja,In Sha Allah.YEAAAAYYY!akhirnya cheq dah habis belajaq..3 tahun yang tak sia-sia kat poli tu..
haa...PLUS,cheq dah dapat hadiah pertama untuk graduation yang tak rasmi lagi nie..hikhikhik
btw thanks na..
NINDIIIIAAA...


SEPATAH DUA KATA
*terima kasih sangat-sangat untuk ibu,abah,adik2,mr boyfie sebab setia ada dengan orang selama 3 tahun tanpa jemu..banyak bagi sokongan,semangat dan susah payah cari duit untuk bagi orang belajaq..orang dah berjaya habiskan dan inilah hadiah dari orang untuk semua. :)
*untuk kawan-kawan semua,thanks sangat-sangat sebab ada dengan aku,terima baik buruk aku.susah senang,sedih gembira semua kita sama-sama.thanks sebab banyak bagi tunjuk ajar,sabar layan karenah aku.tanpa hampa mesti aku takkan dapat result yang baik.sebab hampa jugak la aku mampu jadi yang lebih baik dari sebelum nie.aku akan rindukan hampa semua.. :(
cc : BELLA,NINIE,WANA,MIRA,ZUE,ZIANA,HEIQAL..
*haters : tanpa hampa jugak aku takkan dapat pengalaman hidup yang buat aku jadi lebih matang dan kenal yang mana kawan dan yang mana lawan.btw nice to know all of you.. :)

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...