Sweet Followers

Red Bow Tie

Friday, 8 March 2013

Penyanyi Sebenar Lagu 'Sayang-Shae'

Assalamu'alaikum semua.
Hari nie aku nak share la 1 video yang aku jumpa kat facebook masa tengah online tadi,mula-mula macam tak layan sangat tapi bila asyik dok scroll down,banyak la pulak orang dok share-share video nie so aku pun tertarik la nak bukak.Tambahan pulak roomate aku pun ada shared link video tu..haha ((belum apa-apa dah gelak).yeala dok terbayang lagi pasal video tu,haha macam-macam la orang zaman sekarang nie.
KLIK SINI untuk tengok video nie secara live,muahehe memang lawak gila la mamat tu,boleh dia dengan bangganya menari macam tu,memang overssss...oppss!!huhu.. mesti dia teruja gila dengan lagu SHAE tu sampai sanggup nak buat klip video sendiri..haha apa-apa pun SELAMAT MENONTON!

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...