Sweet Followers

Red Bow Tie

Sunday, 10 March 2013

Mac Datang Lagi :)

Assalamu'alaikum semua..
Alhamdulillah aku masih diberi ruang untuk bernafas lagi di bumi ALLAH S.W.T nie.Entry aku kali nie mengenai bulan M.AC. *untuk tahun nie la 2013 :)
Ya Allah,satnya masa berlalu.mesti hampa tertanya-tanya kan apa yang ada dalam bulan M.A.C nie sampai aku kena menghupdates  bagai *ceh macam la ramai yang nak baca..
Ok la sebelum aku melalut,merepek bagai baik aku teruskan..sebenarnya bulan M.A.C nie bulan yang penuh makna untuk aku,tambah-tambah untuk tahun nie lagi la,bulan yang macam-macam benda yang aku kena tempuh.
Firstly,alhamdulillah bulan nie genap la 2 tahun aku berblogging even penulisan aku yang tak seberapa tapi blog nie la peneman setia aku tak kira masa aku sedih,gembira,kecewa..*macam-macam rasa la dok ada..aku kongsi kat sini.Thanks pada semua yang sudi jadi follower dan penyuntik semangat aku untuk terus menaip..*yeala aku nie kejap-kejap aktif kejap-kejap hilang,huhu..dan untuk adik aku yang aku hanya kenal di mukabuku,NUR SOLEHAH,terima kasih sebab sudi sharing-sharing pasal blog nie.Dia banyak tolong aku jugak..:) blog dya pon cantik tau,sila la visit ::::::> MY ORDINARY BLOG
Then bulan nie jugak bulan yang agak busy bagi aku.Start 16hb & 17hb,event sempena projek akhir kelas kami akan berjalan,semoga Allah permudahkan semua urusan kami.Lepas habis event,kena buat persediaan untuk presentation VIVA pulak pada awal bulan April nanti,then kena settle semua benda pasal event hari tu.
28hb Mac pulak akan genap la umur aku 21 tahun,dalam perancangan aku nak balik Penang sebab nak sambut dengan family.Tapi hati nie mesti sedih jugak sebab tahun nie sambut tanpa Boyfie depan mata. :( sedar tak sedar dah hampir 5 bulan dia tinggalkan Penang..
Takpala semoga bulan Mac,bulan kelahiran aku nie akan memberi 1001 kemanisan dan kebahagiaan dari Pencipta-Nya.insyaAllah,amin..Doakan la yang terbaik untuk aku..

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...