Sweet Followers

Red Bow Tie

Monday, 4 March 2013

Baucer buku lagi :)

Assalamu’alaikum semua..
Bosan la hari nie,class cancel!no class for today..*kalau tau balik poli hari nie pon takpa.memandangkan takda apa nak buat petang nie so aku nak menghupdates la blog aku nie.huh
Alkisahnya,nak bercerita la pasal baucer buku yang aku dapat sebelum cuti raya cina hari tu *dah berkurun lama baru rasa nak hupdates neh,sory naik lori na..tahun nie baucer buku tu dah di ‘up’ kan ke RM250..banyak tu!! haha tapi bagi aku macam tak cukup jugak sebab aku kan suka membaca so menjadi ‘kegilaan’ aku dan aku memang gila la bila aku tengok buku banyak-banyak nie!acecehhh..
Memandangkan aku nie dah di semester akhir,memang tak banyak buku pun yang aku kena beli.Kebanyakkan dah beli kat lecturer pun so aku shopping benda lain la.Yang paling penting,buku yang aku nak aku dah dapat!yeye…Buku tu tajuk ‘Khalifah-khalifah Yang Benar’..*tak mahal pun,RM55 ja.tak rugi oo..
So,kat bawah nie aku dah snap picture untuk tontonan umum..muahahaha *cekitdout
nie untuk adik-adik aku yang nak amek SPM & PMR tahun nie.belajar rajin-rajin :)
Buku yang aku beli untuk diri sendiri :D
Novel untuk adik aku yang tak dapat apa-apa.. :)
nie tambah dengan baucer popular RM50,ok?
Alhamdulillah,dapat rezeki buku yang melimpah ruah..hehe ok la,setakat nie ja yang aku nak share untuk kali nie.eh eh lupa pulak nak ucap terima kasih kat Perdana Menteri sebab bagi baucer buku nie kat student-student..:)
*bukan nak 'berpolitik' cuma bersyukur la dengan apa yang kita dapat. :)

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...