Sweet Followers

Red Bow Tie

Thursday, 7 February 2013

Budak Kacamata - Bintang

ASSALAMU'ALAIKUM SEMUA..
Dah lama rasanya aku tak updates entry pasal lagu kan?kali nie aku nak share tentang sebuah lagu yang bermakna dalam hidup aku.Aku sendiri tak pernah dengar lagu nie sebelum nie,tapi lepas aku balik dari Langkawi hari tu,lagu nie dah jadi lagu yang paling bermakna untuk aku.Lagu yang dihadiahkan oleh 'DIA' sebelum aku balik.Sedih sangat bila dengar lagu nie,thanks BOYFIE..
Kita dengar sama-sama k.
(pause dulu lagu kat blog nie then baru play video kat bawah nie k?)


Bintang
Ku pandang diatas awan
Ku lihat bintang melambai
Ku hulur tangan menggapai... Tetapi tiada sampai
Ku tahu bintang menunggu namun apalah dayaku
Ku hanya mampu meratap
Di dalam ratapan sayu...

Bintang kau jangan bersedih
Bintang kau jangan menangis
Tiada mampu ku ke sana walau telah direncana
Bintang kau tinggi di atas
Ku duduk rendah di bawah
Hidup mu berteman bulan bukan insan kekurangan

Bintang jangan terus begini...
Nanti malam mu tiada berseri
Kita akan tetap bersama untuk selamanya...
Cuma lain suasana

( korus )
Bintang hentikanlah...
Tangisan yang akan menyiksa diriku
Bintang dengarkanlah...
Ada satu pesanan terakhir dariku
Bintang kau pergilah...
Kerna itulah yang terbaik untukmu

Bintang...
Percayalah hanya engkau satu di dalam hidupku
Bintang...

*menitis airmata bila dengar lagu nie dan mesti teringat kat 'DIA'..:(
Tentang pi Langkawi baru-baru nie,insyaAllah dalam entry seterusnya ea..

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...