Sweet Followers

Red Bow Tie

Wednesday, 23 January 2013

Wajah Baru 2013

ASSALAMU'ALAIKUM..:)

Huh...dah rasa cam lama sangat tak menghupdates blog nie,almaklumlah sekarang nie dah bertambah busy (bukan busybody eh). ALHAMDULILLAH,masih diberi kesempatan oleh ALLAH untuk  terus menulis disini.
Okey la,sebelum aku melalut entah ke mana aku nak teruskan cerita untuk kali nie.Dah agak lama aku tak bukak blog nie,tak menghupdates entry-entry baru,entah la rasa macam takda masa sejak kebelakangan nie.Mungkin tengah menstabilkan diri dulu untuk menghadapi semester akhir nie! (wahhhhhh dah jadi kakak senior kau..)hehe..
Memandangkan aku telah merindui blog aku nie sangat-sangat dan alang-alang esok memang takda kelas langsung,aku pun terus la menghabiskan masa sehari suntuk nie nie untuk tukar segalanya kat blog aku yang tak seberapa nie.(aku tengok pon dah bosan)huhu..

nie rupa blog yang dulu / sebelum
Dah masuk tahun baru,blog pon mau kasi nampak baru la kan??So kelebek sana kelebek sini,jadi la cam sekarang rupa blog aku nie.entah ok ke tak bagi hampa-hampa yang singgah kat sini.Kalau hampa boleh bagi pendapat lagi bagus.Aku pon dah tension dok buat menatang nie..:P
nie rupa blog yang sekarang / selepas
Ok la semoga wajah baru blog aku nie ok la eh,simple ja.ha lagu pon dah tukar baru!hikhik..ˆˆ
Antara sebelum dan selepas yang mana ok???

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...