Sweet Followers

Red Bow Tie

Friday, 25 January 2013

Setiap Gambar Ada Cerita

ASSALAMU'ALAIKUM..:)
Hari nie takda apa nak tulis sangat pun cuma nak share kerinduan hati nie melalui gambar.

 KENANGAN KAMI BERDUA 

First time jumpa~ 9 Oktober 2010
Rindunya...
Masih mampu tersenyum..
Kali terakhir kami keluar. :(
hmm dah hampir 4 bulan tak jumpa dia.taktau la macam mana keadaan dia sekarang..

ƸӜƷ MOHD HAEYKAL ƸӜƷ

Masa awal-awal kenal dia.kurus kan?
Time lepak kat pantai Queensbays..
Bila dia mai rumah,Hanya tinggal kenangan..
Time dia dah gemuk :P Kali terakhir p Queensbay dengan dia..
Gambar yang dia baru sent.Dah lama tak tengok dia.:(
Dan dia suka sangat snap gambar aku.Hmm rindunya time-time camnie.
 (-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩__-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩)

●• TAKEN BY HIM ●•

Masa kerja sama-sama kat bj..
Time p kenduri sama-sama.. :)
Akan selalu tersenyum untuk dia..InsyaAllah
Tetap akan menanti saat-saat macam nie lagi..
Kenangan takkan mudah untuk dilupakan dan insyaAllah akan sentiasa terpahat dalam ingatan.Semoga suatu hari nanti kita dapat melakar kenangan baru bersama.InsyaAllah,semoga diberi kekuatan untuk terus menunggu..

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...