Sweet Followers

Red Bow Tie

Tuesday, 4 December 2012

Selamat pulang abah,terima kasih Mr Boyfie

Assalamu'alaikum readers (^^,)
SELAMAT PAGI.....
huaargghh dah pukul 3.38 pagi tapi masih tak terasa mengantuk lagi!!Tangan-tangan nie pulak terasa gatal-gatal nak menghupdates belog,huhu..Apa bahan entry aku untuk pagi-pagi buta neh?dan apa kata hampa cer baca tajuk kat atas nuh ha..dah?ok kita proceed dengan ceritanya..HEHE
Ha,hampa nampak gambar kat atas nie?Sebenarnya abah baru balik semalam dari Langkawi setelah 3 hari ada kat sana..abah buat apa?ada kursus apa tah la,tapi bab nie tak penting pun.Yang pentingnya abah selamat p selamat balik walaupun sampai umah hampir pukul 2 pagi.Abah takda 3 hari nie terasa macam patah tangan sebelah,HEHE.Apa-apa pun,SELAMAT PULANG ABAH..:) *yang bestnya abah bawak balik ole-ole dari Langkawi!!sukasuka.
kegilaan aku :P
Coklat!! maableesss..waallahhh :D
.....abah jugak membawa khabar berita tentang Mr Boyfie yang ada kat sana..Alhamdulillah abah cakap dia dah nampak sihat dan bertambahhhhhhhhhhhhhhhh GEMUK!!HAHA..gemuk pun gemuk la asalkan dia dah tak sakit.:) Terima kasih Mr Boyfie sebab teman dan tengok-tengokkan abah kat sana dan temankan abah p shopping coklat,HEHE.
TERIMA KASIH jugak sebab bagi buah tangan untuk orang dan family.Macam tau-tau ja orang suka DAIM.:) (terharu sangat) apa-apa pun semoga cepat sihat dan betul-betul sihat..
DAIM dari MOHD HAEYKAL ^_____^
buah tangan dari Langkawi
TERIMA KASIH
*ADA JODOH KITA JUMPA LAGI 

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...