Sweet Followers

Red Bow Tie

Sunday, 9 December 2012

Result ohh result

Assalamu'alaikum readers..HEHE
All Praise belong to Allah :)
hari yang ditunggu-tunggu dah pun tiba.tadi dah check result kat laman web poli,alhamdulillah syukur sangat-sangat dapat result yang tak menghampakan.Walaupun tak dapat AKJ,tapi aku terima sebab keputusan aku pasti setimpal dengan usaha aku selama nie.Cukup la rezeki aku banyak tu walaupun ada membe-membe yang cakap,'ruginya','la lagi sikit ja nak dpt AKJ','camna hang tak bole dpt AKJ nie' tapi aku tak kisah sebab aku tau hampa semua amek berat pasal aku kan?HEHE cehh ayat perasan!
Apa-apa pun takpe la sebab result aku tak drop dan tak payah nak kena repeat mana-mana subjek balik,tu yang PENTING! dan benda yang aku paling bersyukur dan hepy sangat-sangat sebab subjek yang paling aku takut sekali,macam subjek tu subjek killer bagi aku,aku boleh dapat A-..ACCOUNT weyh!!memang tak kena la dengan otak aku yang lembab nie.tapi alhamdulillah,lulus jugak subjek yang paling ngeri nie.HUHU
Ok la kat bawah nie aku share la result aku yang aku dah print screen tadi.yang penting yang highlight tu.(Account awesome)HIKHIK..kalau nak tengok,tengok la,kalau taknak pun,tak kisah..:P
Aku harap result nie dapat menggembirakan ibu dan abah.Aku pasti ibu dan abah akan tersenyum untuk keputusan aku kali nie. :) Terima kasih jugak untuk doa dan sokongan ibu dan abah serta semangat yang diberi oleh Mr.Boyfie.
Tak lupa juga untuk kawan-kawan yang banyak beri tunjuk ajar kat aku terutama dalam subjek ACCOUNT tu dan sabar melayan aku,yeala sebab dapat kawan yang otak lembab bab kira-kira macam aku nie ha.HUHU thanks a lot AMIRAHIZZATI,HASNINI,ZUE dan NABILAH SYUHADA sebab beri tunjuk ajar,kalau tak,tak dapat A la aku nie.hikhik
Thank a lot friends :)

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

2 comments:

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...