Sweet Followers

Red Bow Tie

Friday, 14 December 2012

1.2.34 Hijrah,Jumaat yang Indah

Kalau 2 hari lepas,semua orang sibuk bercakap pasal tarikh 12.12.12 yang cantik dan hanya akan muncul sekali dalam hidup.Tengok berita,online facebook,baca paper semuanya tentang perkara yang sama.Kebanyakkan semua memilih tarikh tu untuk peristiwa-peristiwa yang penting dalam hidup depa macam majlis pertunangan,majlis perkahwinan dan tak lupa jugak tarikh lahir seseorang.Ramai jugak baby yang lahir pada tarikh istimewa tu tapi macam mana pulak dengan tarikh hari nie,14 DISEMBER 2012?

Mungkin hanya sebahagian dari kita ja yang sedar tentang tarikh hari nie.Hari nie,Jumaat,PENGHULU SEGALA HARI merupakan 1 Safar 1434 Hijrah mengikut kalendar Islam & dah tentulah ia menjadi 1.2.34.Subhanallah,cantiknya tarikh hari nie.lebih cantik dari tarikh 12.12.12.Semoga kedatangan bulan Safar nie menjadi bulan yang lebih baik untuk kita semua,Amin..

♥♥♥♫•*¨*•.¸¸ﷲ¸¸.•*¨*•♫♥ ISLAM ITU INDAH ♥♫•*¨*•.¸¸ﷲ¸¸.•*¨*•♫♥♥♥

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...