Sweet Followers

Red Bow Tie

Monday, 2 July 2012

Sepupu Baru :)


haa seronoknya dapat tengOk sepupu baru sebelum masuk pOli balik.nasib baik sempat,kalau ikut due pertengahan bulan 7 nanti ha baru bersalin,tapi baby tak sabar-sabar kot na keluar nak sambut Ramadhan sama-sama. :) nama tak confirm lagi tapi pak uda dah cakap ada 2 pilihan,sama ada NUR ARIEQA FATINA ataupun NUR QASEH ERIQA.hmm baby nie lahir 27 June hari 2 and masa aku dengan family aku p tengOk,baby 2 baru 4 hari.apa yang penting dia comel sangat-sangat!
tapi masa pi melawat kat hospital hari 2,teringat kata-kata ibu yang tiba-tiba agak menyedihkan hati..hmm yang ibu cakap cucu nie laa yang arwah tok dan tokwan harap-harapkan dan depa tak sempat nak tengok,yeala sebab pak uda sorang anak lelaki depa.mesti laa depa nak tengOk sangat-sangat kan??
kalau arwah tok ngan tokwan ada sekarang mesti depa happy sebab akhirnya depa dapat dah cucu dari pak uda.hmm apa-apa pun semoga tok dan tokwan tenang disana ~AL-FATIHAH
untuk pak uda dan mak uda ~TAHNIAH ,untuk ibu,abah,makngah,pakngah,mama ina dan abah hashim ~tambah lagi sorang anak menakan,duit raya tahun nie pun kena keluar lebih sikit laa.. :) dan untuk sepupu-sepupu semua ~tak sangka kan dapat sepupu lagi.. :P

putih kemerah-merahan
baby dengan ayah dia..AYAH??
ibu ngan abah time p melawat.
ibu dan my sister
kasih ayah :P
comel kan??
*okey,DONE.. ^_^

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...