Sweet Followers

Red Bow Tie

Sunday, 15 July 2012

Kembali Melakar Kenangan :)


rindu sangat-sangat..(perkataan nie jea la yang mampu menggambarkan perasaan aku sekarang).Dah lama sangat tak menikmati detik-detik camnie..ha pasti tertanya-tanya kan apa dia..
sebenarnya aku happy sangat-sangat sebab keinginan aku yang satu nie tercapai jugak sebelum aku balik pOli,NAK KELUAR DENGAN BUDAK TU Mr Bibiu Boyfie..Yeala dah nak dekat 6 bulan aku stay kat penang nie tapi keluar dengan Mr Bibiu Boyfie,hmm jarang sangat..(atas sebab-sebab yang tertentu) biar laa hanya Allah.aku,dia dan orang yang terdekat ngan kami jea yang tau sebab apa..
Hari tu 8 JULAI 2012,dia kuatkan diri dia jugak untuk keluar..bila dia call suruh siap dan cakap nak keluar,rasa happy sangat-sangat sebab dia pon tau yang 2 la yang aku harap2 kan sebelum balik Perlis..*thanks Mohd Haeykal..
Walaupun keadaan dah tak macam dulu tapi aku bersyukur sangat sebab Allah masih bagi dia kekuatan untuk terus menghadapi dugaan dalam hidup nie.Kenangan pada hari tu akan menjadi kenangan yang paling bermakna setelah sekian lama aku tak merasainya..

thanks fOr make me smile again.. >..<
Cinta kami milik ALLAH :)
tengOk wayang,makan-makan,lepak kat tepi pantai Queensbay,main game..harap kita akan terus kembali melakar kenangan bersama. :)

credit tO my photographer yang tak bertauliah :)
main game sampai lupa kat orang sebelah :(

*thanks banyak-banyak Mr Bibiu Boyfie ( MOHD HAEYKAL ).. selagi cinta dan sayang tu milik ALLAH, selagi itulah kita mampu bersama.. :) HACKS ♥♥
Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...