Sweet Followers

Red Bow Tie

Sunday, 20 May 2012

Selamat Hari Tua Mr B.O.Y.F.I.E!!

Hye peeps.. ^_^
Rasanya semua dah baca kan tajuk entry yang terpampang cantik kat atas nie kan,so rasanya tak payah la aku nak buat intro bagai..hehe
Sempena entry nie,aku nak dedikasikan ucapan khas buat my Mr Boyfie :

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♪
[̲̅̅H̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅P̲̅][̲̅̅P̲̅][̲̅̅Y̲̅] [̲̅̅B̲̅][̲̅̅I̲̅][̲̅̅R̲̅][̲̅̅T̲̅][̲̅̅H̲̅][̲̅̅D̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅Y̲̅]
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♪


Nie pulak kek hari jadi untuk Mr Boyfie

:
:
V


Selamat Hari Lahir,semoga panjang umur dan sihat selalu serta dimurahkan rezeki sentiasa..
even tahun nie tak boleh celebrate sama-sama tapi aku tak pernah lupa kirimkan doa buat Mr Boyfie..InsyaAllah kalau panjang umur dan masih ada jodoh tahun depan kita sambut sama-sama ye..
yang penting  I U MUCHIE2..

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...