Sweet Followers

Red Bow Tie

Saturday, 14 April 2012

Cari Duit Lebih



Hai semua..hmm malam nie terasa macam nak menaip pulak walaupun letih..letih la,cari duit lebih..(macam kena pulak dengan tajuk entry kat atas kan :P ) ceritanya kalau lepas habis 8 jam kerja,sambung pulak dengan casual worker/part time.
Kalau busy ada function banyak,poket penuh la jawabnya.nak harap duit elaun bukan cukup.Biasa la,duit zaman sekarang,keluar macam air..kejap ja habis kalau dapat.so kena kerja keras lagi la,kerja lebih masa.
Letih memang la letih tapi bila dah dapat duit lepas 2,rasa kepuasan melanda diri. :P rasa macam nak kerja dan kerja lagi.so tak kisah sebab kerja berbaloi dengan hasil yang dapat.hehe sukasuka.first sekali hari 2 kerja lebih masa,3 hari berturut-turut.nak dekat RM2OO aku dapat,berbaloi kan??kerja tak la teruk mana pun,cuma prepare barang2 dan jaga wedding chinesse set ja.YMTT la chinesse set 2 camna.kalau elaun praktikal sebulan baru boleh dapat banyak camtu..
Okey la,rasa2 yang nie jea la yang aku nak share pun untuk entry aku kali nie.yang mana masih muda dan bertenaga lagi 2,time sekarang la kena pandai cari duit lebih.bukan untuk orang lain tapi untuk kesenangan dan kepuasan diri sendiri jugak.~PEACE
BYE SEMUA,ASSALAMUA’LAIKUM..

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...