Sweet Followers

Red Bow Tie

Wednesday, 28 March 2012

WelcOme to 20’s CLUB!!



Hye kawan2..(wahh cam laa ramai yang singgah kat belog aku neh kan??)haha..biar laa,hari neh memang ada mood nak menaip tambah-tambah dalam kepala hOtak nie dah ada something nak share..mesti tertanya-tanya apa bendanya kan??aku sebenarnya nak wish kat diri aku sendiri ‘HEPY BUFDAY’ dan ‘WELCOME TO 2O’s’!! waaaa SUMPAH aku tak percaya!!dah genap dah umur aku 2O!!tak syOk laa..:{
Bubye 19,18,17,16…..:(  lepas neh akan menginjak lagi umur  aku,2O+++,tak syOk tak syOk!!tapi apa-apa pun semoga hidup aku akan lebih bermakna lepas nie dengan usia yang baru,angka yang baru..waahhh tiba2 rasa semangat pulak…adOiyai :P
Papepun pengalaman remaja adalah pengalaman yang terindah sekali dalam hidup,masa remaja laa yang banyak mematangkan aku dalam menjalani kehidupan..even masa dah berlalu,angka pun makin bertambah pengalaman-pengalam lepas takkan dilupakan,especially zaman sekolala even umur time tuh still kebudak-budakkan..:)
So what will happened in 2O’s++??masa untuk memajukan diri dan berfikir panjang untuk masa depan!!WAAAHHH memang ada kemajuan bila dah masuk umur 2O nie..dah start pikir pasal tanggOngjawab & cita-cita yang harus digapai...OfcOz laa,kepala hOtak pun dah matang sekarang,h’ee..
Time untuk belajar betul-betul,nak genggam DIPLOMA dan still pikir if nak sambung ke degree or whatever lepas tu..then nak kerja,simpan duit bagai ,bahagiakan ibu dan abah dan lastly baru pikir pasal kahwin,haha..InsyaAllah laa..cOnclusiOnnya,aku nak jadi lebih baik dari hari neh..


Keyh laa sebelum dok merepek lagi baik aku berhenti menaip..sO kepada kawan-kawan seperjuangan,ceewaahhh..:welcOme tO 2O’s CLUB  tOo.. :P (kOnpem tahun neh jugak kan??)

BUBYE..

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...