Sweet Followers

Red Bow Tie

Sunday, 4 March 2012

Tukar Department Lagi..


26 FEBRUARI 2012 : last kat HOUSEKEEPING
27 FEBRUARI 2012 : start kat  FRONT OFFICE



Hmm hari nie first Offday sejak menjejakkan kaki kat FrOnt Office seminggu yang lalu..pengalaman??SUMPAH tak syOk baqhang..first thing sebab aku memang tak suka kerja terperap dalam Opis,kena jadi Operator kOt..waaaaa .. :’(
second thing sebab kerja dalam tuh semua orang muka stress,aku yang tensiOn  dibuatnya..nak sembang pun,SUMPAH takla!! kecuali kalau ada benda-benda yang  penting jea..padiya taktau..bOleh nOh depa semua kerja macam tuh??kalau aku,SUMPAH tak sanggup!!
aku nie jenis suka kerja kat tempat-tempat terbukak,kerja yang bOleh jalan-jalan,yang bOleh tengok orang,yang bOleh mengerakkan segala urat sendi aku nie bukan dok meringkuk dalam opis uh..haha sOry tO say laa..:P
even kerja kat hOusekeeping tuh lagi teruk sampai lenguh-lenguh tulang belakang,it’s mOre better fOr me..tak laa dok diam2,answer orang call bagai..sO bOred..jenuh nak kira jam tunggu nak balik,lambat bebenar rasanya jam tuh bergerak..5 weeks,have tO be patient..cepat laa berlalu,5 minggu rasa macam 5 bulan jea..seksa hati neh..(Nampak sungguh teroknya,h’ee)

*all this things just my experience & my Opinion in this department..sOry tO say n lastly
:
:
V

 BUBYE..

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...