Sweet Followers

Red Bow Tie

Friday, 30 March 2012

Reunion 4/5 Tabah 08/09

                                 
11 JUNE 2011<--Wahhh cepatnya masa berlalu,rasa cam baru semalam jea jumpa kengkawan sekolah,buat reunion kat QueensBays padahal dah nak dekat setahun dah reunion tuh..even tak dapat jumpa semuua kengkawan 4/5 Tabah 08/09 tapi rasa cam puas hati laa sebab reuniOn tuh tetap berjalan cam yang dirancang..

Even jap jea jumpa,lepak sama-sama kira okeyh laa..rindu sangat-sangat kat semua tambah-tambah kat my bestie fOrever : atikah,leb u laa nyah..haha
tO ZAIRIN HAFIZA : thanks sebab plan reunion tahun lepas..hmm tahun neh plan laa buat reunion lagi sebab tahun lepas tak semua yang mai,kita-kita jea..rindu sangat-sangat nak jumpa semua balik,cam 1 kelas dulu..mesti banyak yang dah berubah dah kan..
sO kat sini nak share laa sikit picture-picture yang kami snap masa reuniOn tahun lepas,even pix lama tapi bermakna sangat-sangat untuk aku..sayang hampa sangat-sangat tau!! SUMPAH rindu gila..

lepaking kat queensbays.. (:
faces of bestie
candid!!
kfc queensbays,lapaq!! :P
girls only ^__^
gila!!
kita-kita aje..
the nice One!! (:
*always in my memOries o___O

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...