Sweet Followers

Red Bow Tie

Monday, 27 February 2012

Try to Forgive but Not to Forget



Orang kata memaafkan orang lain adalah satu perkara yang baik,malah Nabi MUHAMMAD S.A.W sendiri pun memaafkan umat-umatnya..tapi aku bukan baginda yang mampu memaafkan semua orang macam tu ja,kalau boleh aku nak kemaafan 2 datang dari hati aku yang ikhlas..tapi memaafkan hang??entah laa..
Aku sendiri tak pasti sama ada aku mampu atau tak,ikhlas ke memaafkan 'perempuan itu'..lagipun aku taktau dia sendiri ikhlas ke tak minta maaf kat aku atau ada benda lain yang dia nak dari aku..tapi takpe laa,selagi dia buat baik dengan aku,aku tak kisah..semoga tuhan melindungi aku..
Even dia dengan aku will be okey,tapi tak bermakna aku akan lupakan semuanya..it’s really hard okey..bukan sikit benda yang aku lalui,bukan sikit benda yang dia buat kat aku,semuanya tinggalkan kesan yang teruk dalam hati aku..aku takkan lupa walaupun sikit sebab benda-benda tu yang buat aku terus kuat dan thanks sebab buat aku sedar kita tak bOleh percaya kat sapa pun EVEN kawan baik sendiri!!thanks jugak sebab membuktikan kawan yang hipOkrit tu memang wujud..
Tapi it’s okeyh sebab lepas nie aku akan lebih berhati-hati untuk berkawan dengan sapa2 pun dan yang pasti aku takkan berkawan rapat dah dengan hang dan orang-orang yang macam hang..hang mintak maaf dengan aku??aku maafkan tapi aku takkan pernah melupakan apa-apa pun keyh..& maybe kita takkan jadi cam dulu balik,bukan sebab aku berdendam tapi aku sendiri taknak ‘pisang berbuah dua kali’..


cukup laa air mata aku untuk orang-orang yang tak bawak erti dah dalam hidup aku..sOry tO say..Bubye

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...