Sweet Followers

Red Bow Tie

Wednesday, 22 February 2012

Baucer Buku 1 Malaysia


Wahh skema betul tajuk entry aku kali nie.. :D haha bukan main excited gila aku bila lecturer yang mai evaluate untuk Latihan Industri hari nie bagi baucer buku tuh kat aku..RM200 kot,nak beli apa pun taktau..dalam kepala hotak neh dah ligat berfikir nak beli apa sebenarnya..hmm so destinasi yang akan dituju lepas balik kerja nie,ofcoz laa ‘POPULAR’ kat Bukit Jambul..


sO masa kat ‘POPULAR’,rak pertama yang aku tuju ofcoz laa rak buku2 masakan..haha nak belajar masak laa kan,nama jea belajar katering tapi tak terrer langsung nak masak2 neh..ibu pun suruh beli buku2 neh,bukan apa just nak try resepi yang baru,yang lain sikit..
sO next..nie mesti wajib aku beli kalau p kedai buku especially kat ‘POPULAR’ ,ofcOz laa my favOurite:NOVEL,sO cari punya cari,pilih punya pilih aku dah dapat 3 nOvel  yang aku aku rasa bOleh tahan laa cerita dia (padahal baca sinopsis jea kat blakang :P) tapi harap2 memang best laa.. 
hmm lepas dah dapat nOvel,aku nak cari something yang memang aku dah niat nak beli..sO aku p laa kat rak buku2 yang aku nak beli tuh,hmm aku tengok2 dulu semua buku2 yang ada kat situ,aku baca laa sekali imbas,pilih & pilih lastly aku aku ambik buku ‘400 KESALAHAN DALAM SOLAT,TAFSIRAN AL-QURAN & TANYA LAH USTAZ AZHAR IDRUS’..okeyh puas hati.. harap2 buku2 nie dapat membantu aku untuk menjadi orang yang lebih sempurna dari sebelum-ebelum nie..
sO dah guna dah baucer nie,ada lagi RM50..nanti laa balik rumah pikir nak beli apa lagi,then mai balik ‘POPULAR’ untuk habiskan baucer yang tinggal lagi RM50 nie..





*just nak share dengan semua, have a nice day.bubye..
Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...