Sweet Followers

Red Bow Tie

Wednesday, 4 January 2012

Rindunya..


P/S kalau rasa betul2 nak baca entry nie baru scroll down ea..thanks J
so mesti hampa semua tertanya-tanya kan,apela entry budak nie nak tulis & apa kaitan dengan tajuk kat atas tuh kan..~ ‘RINDUNYA’??
hmm sebenarnya aku saja nka share rasa hati nie..hari nie aku happy sangat sebab dapat spent time lagi dengan Mr Bibiu Boyfie aku,bukan nak menunjuk atau nak heboh 1 dunia tapi sekadar nak kongsi sama-sama dengan semua (lagipon nie blog aku,ikut suka laa aku nak tulis apa pon kan??) ~hee
btw yang membuatkan aku excited gila,sebab dah lama sangat aku dengan dia tak keluar spent time sama2..last tengok wayang pon kalau tak salah bulan 9 tahun lepas,lama dah kan??hmm 2 laa sebab aku rindu sangat2 tau nak keluar tengok wayang,p makan,jalan-jalan,lepak sama2 dengan Mr Bibiu Boyfie aku 2..dah lama sangat nak buat semua tuh,last-last hari nie tengok wayang dua kali (huhu amek kau)..puas hati aku,huhu..
hmm mesti hampa ada tertanya-tanya walaupun sikit kan,nape yang dah lama aku tak spent time,tak buat semua 2 (tengok wayang laa,jalan2,lepak2)kan??..actually apa yang jadi biar laa menjadi rahsia antara aku dan dia ja,apa yang kami dah lalui,dugaan dan masalah yang kami tempuh kami terima dengan ikhlas dan Alhamdulillah kami masih mampu untuk laluinya bersama..
bila dapat spent time dengan dia lagi macam dulu,rasa cam dah terlerai rindu kat hati neh.. (haha jiwang saiit).. tapi papepun aku percaya,ALLAH 2 Maha Adil..Dia berikan pelbagai dugaan tapi dengan berkat kesabaran,ALLAH hadiahkan kami kebahagiaan.. J
alhamdulillah..apa yang aku rindukan,apa yang aku harapkan semenjak neh aku dah dapat..RINDUNYA nak jadi cam dulu balik.. ^_^





<==== *to Mr Bibiu Boyfie : thanks for today,happy sesangat.. :)



Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...