Sweet Followers

Red Bow Tie

Friday, 20 January 2012

Forteen - Berdua Bersatu


hmm boringnya cuti neh,so untuk mengisi masa petang2 neh aku pun bukak laa laptop aku..nak buat ape erk??haaa..aku pun saja laa sukasuki bukak Youtube,benda pertama yang aku tengok 'cara-cara nak pakai shawl'..huhu nampak sangat laa takdak kerja disitu.ada aku kisah??hahax..lepas tu tiba-tiba aku teringat nak tengok video klip lagu neh 'FORTEEN-BERDUA BERSATU',aku pun cari laa and jumpa  video klip kat bawah neh..so aku pun amek laa sebab nak share kat belog kesayangan aku..
First time aku dengar lagu nie kat ncet adik aku laa,'si wanie'..hmm dengar punya dengar cam best jugak lagu neh,lirik pon cam something jea,hehe..layan jea laa keyh.. ^^,
i love it..mabbless,mmwaahh..


Kenapa cinta kita
Selalu saja diduga
Bagai ada tak merestu
Kita berdua bersatu

Atau mungkin kau dan aku
Ditakdir untuk berpisah
Walaupun melawan arus
Kita berdua bersatu
Seringkali ku mendengar
Patah tumbuh hilang berganti
Tetapi ku tidak mahu
Cinta selain darimu

Jika denganmu salah
Ku tak mahu yang benar
Jika denganmu rebah biarlah ku tercalar
Walau dilanda badai
Ku sanggup kerna ku mampu
Kita berdua bersatu
Jika denganmu kabur
Ku tak mahu yang jelas
Jika denganmu hanyut
Biarlah aku lemas
Walau dilanda ribut
Ku sanggup kerna ku mampu
Kita berdua bersatu
Seringkali ku mendengar
Patah tumbuh hilang berganti
Tetapi ku tidak mahu
Cinta selain darimu
Jika denganmu salah
Ku tak mahu yang benar
Jika denganmu rebah biarlah ku tercalar
Walau dilanda badai
Ku sanggup kerna ku mampu
Kita berdua bersatu
Jika denganmu kabur
Ku tak mahu yang jelas
Jika denganmu hanyut
Biarlah aku lemas
Walau dilanda ribut
Ku sanggup kerna ku mampu
Kita berdua bersatu..
*dengar lagu neh,teringat kat MOHAMMAD HAEYKAL..haha gila!!
keyh laa,bye..
Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

2 comments:

  1. belog kamu dah cntik sekarang~ banyak baru2~ hehe

    ReplyDelete
  2. tengkiu2..toknek sya yg manyak tlong sya.. :D

    ReplyDelete

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...