Sweet Followers

Red Bow Tie

Friday, 4 November 2011

Tenang Gila!!


hye peeps..
Hari nie rasa cam nak menghupdates bel0g lagi,yeala semalam tak 0nline sebab BB (ber0adband) aku nie aku bagi pinjam kat kawan..s0 menghadap lapt0p tengok cita k0rea jea laa sampai ke pagi..
s0 ape m0tif entry untuk kali nie??saja laa na k0ngsi ketenangan nie dengan semua orang,huhu hampa mampu??kalau sapa2 yang nak baca okey ja,tapi untuk sapa2 yang sibuk nak stalker: ANDA SANGAT SANGAT LAH DIALU-ALUKAN.. J
Okey laa,straight t0 the p0int : sekarang nie aku dah rasa tenang + aman + bahagia sebab :
*      Semua benda aku dah settle!! sekarang nie tak payah nak pikir ape dah pun – kuiz,test,presentation bagai semua dah habes..kelas pun dah habes..h0ho yepppyyy!!
*      Tenangnya bila dalam kepala h0tak nie dah terbayang nak balik es0k..tak sabar nak tunggu abah mai ambik,barang pun dah packing semua.. (excited lebih sudaa…)
*      Bahagianya bila I get my Mr Bibiu Boyfie back!! dah okey dah dengan dia sukasuka
*      Dah terbayang nak jumpa kengkawan kat Penang,tak sabar nak keluar sekali..h0pe jadi laa nak jumpa time cuti nie..
*      Tenangnya bila d0k dalam bilik tanpa gangguan sambil layan citer Korea dan mesej2 with my Mr Bibiu Boyfie..

Thanks t0 Mr Bibiu Boyfie sebab teman malam nie,layan karenah aku yang entah apa2 dan banyak bagi nasihat jugak..thanks cyg sebab dah banyak mematangkan diri neyh untuk  melakukan sesuatu benda..bet0l laa,kita dah besar masing2 ada otak,dah boleh pikir..bukan jadi cam budak2,tak macam sesetengah orang tu kan??huhu..kalau terasa ambek semua laa keyh..

PERSONAL TASTE :)
*tak larat nak taip dah,nak samb0ng tengok citer k0rea neyh balik..daa semua,nytez.. 

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...