Sweet Followers

Red Bow Tie

Thursday, 10 November 2011

SukaHatiAkuLa



hyep peeps!!
 entry kali nie rasa cam nak kata kat orang pulak,h0ho ikut suka aku la kan,dah nama pun blog aku tapi nie will be the first and last entry laa bab nak kata2 kat orang nie,bukan apa just nak 'orang' 2 tau jea yang aku tengah dok tergelak terbahak-bahak sampai terguling guling kat dia nie.hahax

nak kata kat aku macam2 tapi se0lah-olah cam dia dok kata depan cermin (dok kata kat diri sendiri larh,get it??) tapi takpelah,macam Mr Bibiu Boyfie dan 'abang kesayangan' aku cakap, 'biarkan dia',jangan dok pikir pasal dia','tengok sampai bila dia nak gelak ketawa bahagia cam sekarang' ..s0 just wait and see laa..

muka cantik??xdak makna laa kalau mulut cam pompuan ******,pangai tergedik-gedik,hati lagi laa aku taktau nak cakap camna.. (YMTT laa erk) yang mana kenai hang,kenai laa..kalau setakat nak cakap belakang2,budak tadika pun boleh,depan2 diam pulokk..aku memang salute gila ah!!s0 aku tak kisah pun kalau aku tak secantik ataa se 'HOT' hang..hang HOT ke?? :P
dalam d0k sy0k gila kata kat aku,boleh pulak mintak tolong aku faham2 sendiri laa erk mintak tolong apa..(kalau terasa nasib laa wahai cik kak STALKER)~peace..time tuh,innocent,baik jea muka baqhang!!!

*jangan laa jadi cam budak2 erk,nak maki hamun kat bel0g..orang tengok muka hang dah cantik tapi mulut...perrggghhh cam taikkkk :)
*aku tau abang aku bukan tuhan tapi tak salah kalau dia nak ambek berat..hang tak berani dengan dia sebab dia tau apa yang aku taktau..s0 tak heran larh!!hang malu k0t..takpe aku faham.. :P
*sekarang nie hang tak penting pun dalam hidup aku..aku pilih family aku,eqal & 'abang kesayangan' aku 2 keyh,(mesti sakit hati kan?) ada kawan2 yang tak hipokrit pun dah cukup..ada masalah??blah arr..
*kalau berani sangat,p cakap depan2 dengan 'abang kesayangan' aku tuh(aku cabar)..setakat dok menyalak kat blog dan fb hang tu,dia tak dengar laa sayang.. ^_^


okeyh,bubye..nytez cwet drim ea syg.. :) aauuww

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...