Sweet Followers

Red Bow Tie

Friday, 14 October 2011

KEYELL,I c0me back!!


WELC0ME TO K.L

Welc0me KEYELL ! here I c0me back !! huhh cam tak percaya jea aku menjejakkan kaki semula kat Kolump0 nie,after alm0st 7 years..kali nie aku datang bukan untuk menetap kat sini tapi just for trip..
s0 dari PERLIS kami bert0lak malam Selasa,dalam pukul 9.30 malam camtu laa..hmm aku tak rasa excited ape pun,cam takdak apa ja..sampai hari Jumaat nie aku akan menghabiskan masa dan wang ringgit aku kat sana!!haha k0yak rabak laa p0ket aku nie..s0 tempat pertama yang kami tuju adalah MASJID SULTAN SALAHUDDIN SHAH,ALAM..kami sampai dalam pukul 4.45 pagi…selepas membersihkan diri dan s0lat subuh kami start laa aktiviti kami,melawat sana melawat sini..huhu dan lupa nak gtau,kami menginap kat DE’PALMA HOTEL,AMPANG..
antara tempat-tempat yang kami melawat sepanjang 3 hari nie:
ABBATOIR VETERINAR SHAH ALAM,HALFEST PWTC,PALM GARDEN HOTEL PUTRAJAYA,HIGH5 FACTORY SHAH ALAM,HDC  kat  DAMANSARA,KLCC  (yang tinggi2 tuh),0NE UTAMA(tak best pun,QUEENSBAYS semp0i lagi) dan ada lagi k0t,tak ingat dah..HAHA letih baqhang!!
0leh kerana aku tak berapa excited bila ada kat K0lump0 nie,s0 tak berapa banyak sangat lahh gambar yang aku snap..kat sini aku share sikit2 jea laa gambar kami erk!!

Palm Garden Hotel
kat KLCC
nak balik daa.. :)
with z n asiah
DHK 3A

*ukie laa,bye!! :P

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...