Sweet Followers

Red Bow Tie

Thursday, 13 October 2011

Happy Birthday Ibu !!



13 0ktober 2011..selamat hari lahir ibu!! Sem0ga ibu dipanjangkan umur & sihat selalu..harap semua impian ibu akan tercapai,insyaAllah..sem0ga ibu akan terus bahagia jugak disamping kami semua.. J
hmm sedihnya bila tak dapat sama-sama dengan ibu hari nie,sebel0m nie kita selalu celebrate sama-sama birthday ibu kan??maaf jugak sebab tak wish kat ibu awal2,tapi tak bermakna orang lupa..0rang just tak ingat jea hari nie dah tarikh 13 0ktober..hehe s0rry ea ibu..
lega dapat cakap dengan ibu hari nie,rindu sangat2!! tambah2 sekarang tengah ada kat Keyell (k0lump0),lagi bertambah tambah laa rindu kat hati nie..hari sabtu nie kita jumpa ea ibu,nak pel0k dan cium ibu puas-puas..huhu
lapaq!! nak makan masakan ibu,nak tengok ibu sekarang jugak!! haha boleh macam tu?? Pape pun ibu,u’r the best!! I love you tau!! Mmwaaaahhhh  :)

i love you ibu !! :D

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...