Sweet Followers

Red Bow Tie

Monday, 12 September 2011

Sungguh Tak Percaya


Hye peeps!! :)
Untuk entry kali nie aku nak story ab0ut my new experience,guess what?? Hmm kelmarin dulu ( 10 September , 2011 ) buat kali pertamanya dalam hidup aku nie,aku berjaya untuk menyembelih seek0r ayam mengikut syariah Islam (sebelum  nie tau makan ja) dan berjaya mengatasi rasa takut untuk tengok darah yang banyak.. (terasa bangga sat) haha.. sebenarnya aku nie mabuk darah laa,semalam terasa jugak pening-pening dan nak muntah tapi nasib baik tak teruk..

ketaq abez.. :P
FINALLY... :D
Alhamdulillah aku past jugak untuk menjadikan ayam tu halal dimakan..actually benda nie (budak-budak2 DHK 3A & 3B) punya praktikal untuk subjek ‘HALAL PRACTICE’..syukur laa semuanya berjalan lancar walaupun masa first2 tuh gelabah gila bila tengok membe2 lain yang tengah sembelih ayam tu,dan bila turn aku,pekerja kat HPA FARM tu bagi pisau,tangan aku dah menggigil gila..haha lawak pa muka aku masa tu tapi nasib baik laa pekerja kat macam memahami dan bagi tunjuk ajar..finally SETTLE!! Agak lega di situ..h0ho..
Pape pun pengalaman nie takkan dapat dilupakan sebab aku dapat pengalaman baru yang mana aku sendiri tak pernah terpikir sebelum nie..(tiba2 terasa cam nak sembelih ayam lagi laa pulak) ..haha maybe next time…4 budak-budak REVOLUSI DHK 3A,we’re da best dan thanks 4 y0ur supp0rt!! ~lots 0f love    ♥♥♥
budak-budak DHK3A

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...