Sweet Followers

Red Bow Tie

Monday, 5 September 2011

Sekali Lagi


Hmm terasa macam dah lama tak updates bl0g s0 title untuk entry kali nie SEKALI LAGI..Alhamdulillah Sekali Lagi chenta itu milik kita,aku masih ada dia..kita still lagi bersama walau pun macam2 dah jadi antara kita..arap2 kita mampu untuk terus hadapi apa-apa pun lepas nie..
SABTU,3 SEPTEMBER 2011: hepy sangat hari nie sebab dapat luangkan masa bersama dia,dapat jugak jumpa dan spent time sama-sama sebelum aku balik poli..thanks sangat-sangat untuk hari itu,kalau hari-hari dapat macam tu,bahagianya rasa.. :P
Hari tu aku takkan lupa sampai bila-bila sebab lepas apa yang dah jadi,kami tetap boleh rasa happy dan bahagia macam dulu balik..walaupun nak dekat pukul 2 pagi baru smapai rumah, (first time balik lambat) huhu,walaupun letih sangat-sangat sebab esok aku kena bangun awal pulak nak kena bersiap balik poli,aku tak kisah asalkan dapat keluar dengan dia dan perbetulkan hubungan kami balik.
Thanks sebab luangkan masa sehari nie untuk tengok wayang walauoun dalam hati nie terasa seram nak tengok cerita ‘FINAL DESTINATION  5’ tu..hehe SUMPAH takut!!thanks jugak sebab ajak p funfair,suka laaahhh!!!nanti kita p lagi erk.. :) kita main banyak-banyak lagi..huhu :P

sory snap pix curi-curi
hahax malu meyh!! =_^
hehe snap pix nie senyap-senyap.. :D
Best jugak dapat lepak-lepak dengan dia kat Qb,bukan selalu dapat keluar malam kan..pape pun hepy sangat hari tu,wlzaupun kita sama2 letih,awak masih mampu tersenyum untuk saya!! Sukasuka ♥ ♥ I LUV U…  ^_^

huhu c0mel sangat laa uh!! :P
 *nanti kita spent time sama2 lagi erk!! tuggu saya balik keyh,takmau nakal-nakal k..  >_<

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

2 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...