Sweet Followers

Red Bow Tie

Thursday, 15 September 2011

Kek 0hh Kek


Hye semua..
s0 st0ry untuk hari nie,cerita kat kelas kitchen tadi..hmm okey la, hari nie rasa letih sangat sebab kelas ‘BAKING & PASTRY’..s0 pr0duct kami untuk hari nie adalah :

FRUIT CAKE
CHEESE CAKE
nie la rupa kek kami bila dah potong.. :)
enjoy sangat baqhang!!Sebab aku nie suka gila-gila la makan kek..alhamdulillah laa sebab kek group aku jadi dan sedap..haha credits t0 all my gr0up members, NURZAINATUL BALKIS,SYAZWANA FEEZA DAN HARTINI.. hampa memang besh lahh!!

my gr0up members.. :)
Terasa bangga sat bila tengok kek yang kami buat tu jadi elok dan sedap jugak la kennn…ehhh :P
s0 lepas nie nak practic kat rumah pulak la,nak bagi ibu,abah dan adeq2 rasa pulak..hmm tak sabar lah.. J
ukie laa da rasa letih sangat nie,perut pun dah kenyang sebab baru melantak kek dengan my roomate, terasa cam nak tidur daa..tidur la sangat kannn,ehhh..nak berg0sip sat laa,then bawu tidur..
nunytez semua.. J



*p/s tak sabar menanti hari es0k..PENANG!! here I c0me.. ^_^

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...