Sweet Followers

Red Bow Tie

Thursday, 22 September 2011

Black F0rest f0r Baking & Pastry



hye semua…
tiba-tiba terasa cam nak menaip pulak,esiment English dah siap s0 just c0ntinue nak updates blog nie jea laa…
hmm entry untuk kali nie just nak share jea pengalaman kelas ‘Baking & Pastry’ lagi..untuk minggu nie kami punya product adalah ‘ SPONGE CAKE-BLACK FOREST & BUTTER CAKE’  tapi aku lagi excited nak buat BLACK FOREST sebab tak pernah buat lagi pun sebelum nie..cam BUTTER CAKE kami dah pernah buat dah sem lepas..
lepas dah siap semua,kami ambik la gambar,khas nak share kat blog nie ja,KUIKUIKUI..hmm seronok la dapat conteng-conteng kek nie sampai lastly camnie la rupanya..SCROLL DOWN
hasil c0ntengan kek kami


s0 what d0 y0u think?? ^_^ ~hee
sapa-sapa rasa nak try buat kek nie,buat la.tak susah tera mna pun,HEHE…~gud luck!! :)

aku & black f0rest
kami & black f0rest
*malam nie mam kek lagi laa nampaknya…hmm tunggu berat badan naik keyh.. :P

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...